Носите ли грим, за да изпълнявате поръчки?

0 Comments

По време на ерата преди приветката, отговорът ми на тази загриженост обикновено беше „да“, но сега, когато половината от моята сделка винаги е покрита с маска, това е различна история. Около половината от времето обикновено имам поне малко грим на очите – молив за вежди, маскара, както и ако се чувствам „амбициозен“, очна линия, както и консилер.

И ако се случи да използвам база този ден, тогава преди да си тръгна да изпълня поръчките си, ще изтрия всякакъв вид грим по устните, носа, както и около устата си, тъй като най -вероятно ще избухна, ако се проваля За да си спомняте, както и да оставите дома, използвайки грим под моята маска.

Реклама

Другата половина от времето, аз просто използвам продуктите си за грижа за кожата, както и слънцезащитен крем, който ми напомня … предпочитаният ми слънцезащитен крем, Elta MD UV Clear, е с 20% отстъпка в Dermstore в момента (първоначално 36 долара, но в продажба за 28,80 долара ). В крайна сметка получих две бутилки за себе си, заедно с бутилка DHC Deep Cleansing Oil, което вече е 25% отстъпка (бутилка от 6,7 щата обикновено е 28 долара, но в продажба за 21 долара).

Реклама

Ами ти? Носите ли грим, за да изпълнявате поръчки?

Вашата приятелска зависимост от красотата на общността,

Карън


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *