Публикация за гости: 5 от най -добрите приложения за домашна сигурност

0 Comments

По -долу е публикация за гости от нашите приятели в Asda Mobile

Изминаха дните, в които ще трябва да инсталирате тежък софтуер заедно с тромавите камери в дома си, за да се чувствате защитени. Сигурността на дома през 2017 г. е свързана с приложения. Ето пет от най -добрите на пазара в момента.

1. Reolink
С Reolink няма сложна инсталация на камерата, просто включите и играете. Безплатното приложение ви позволява да видите видео на живо на вашите камери (преразглеждане у дома в бъдещето на Withings Home Camera Review) навсякъде по света, по всяко време. 2,5 милиона души използват това приложение и го обичат. Настройката е лесна, има режим на добро нощно виждане и има дори сигнали за задействане на задействане на движение. Научете повече тук.

2. Алфред
Отново няма трудна настройка или се регистрирайте с Алфред. Това приложение за Android е едновременно елегантно проектирано и лесно за използване. Той работи, като използва всеки стар смартфон, който разполагате наоколо, превръщайки всеки в камера, която да бъде свързана към приложението. Въпреки че това го прави наистина лесен за използване, това също означава, че ако нямате много резервни или стари телефони, вашата домашна сигурност може да страда. Научете повече тук.

3. IVideon
Ivideon е по -усъвършенстван пакет за наблюдение, който ви доставя с камери, за да ви даде по -сложно проследяване на вашия дом. Ще се изумите какво може да направи това приложение. Страхотният интерфейс ви позволява да гледате видео на живо над мрежата и на всяко устройство и предлага невероятната способност да изпращате аудио обратно в дома. Изпращането на аудио взема допълнителни данни, така че ако ще сте далеч от WiFi връзка, може да се наложи да увеличите надбавката си за данни чрез регулируем пакет, като например заплащането на ASDA Mobile, докато отидете на Sims. Научете повече тук.

4. I-сигурност
Това се счита за едно от най -добрите приложения за домашна сигурност там на пазара. Тя позволява на потребителите да контролират камерите, които са свързани с приложението, и дори можете да използвате компютъра си като камера. Ако видите нещо подозрително, можете да направите снимка за по -нататъшно разследване. Научете повече тук.

5. Видео монитор
С проследяването на GPS местоположение, Video Monitor е най -модерният от споменатите тук приложения. Включително функции като откриване на движение, което ви изпраща сигнал по имейл, приложението е стабилно, но и елегантно. Сигналите могат да използват някои данни, но си заслужава за спокойствие. Научете повече тук.

Надяваме се, че този списък с приложения за домашна сигурност ще ви помогне да защитите дома си и ще ви помогне да се почувствате като у дома си в бъдеще. късмет!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *