Страхотни продукти за следващото ви бягство през лятото

0 Comments

Върнах се от ваканцията! Все още съм джет изостанал, както и изтощен, но се радвам да бъда къща в едно парче. Съпругът, както и аз направих много забавни неща по време на нашия поглед към Хаваите. Това виж беше всичко за външно забавление на слънце. Ние се шнорхел в залива на Shark, взехме уроци по сърф, както и плувахме с делфини. Бяхме доста забързани всеки ден на седмицата, така че въпреки че донесох типичния си грим за пътуване, имах само време (и енергия), за да сложа няколко основни неща. Точно тук са продуктите, които използвах, които стояха толкова, колкото топлината, както и влажността, както и не се нуждаеха от много усилия:

Биотерма не успява да го помни консилерите
Да бъдеш нежелателен, както и тен на бягството е Върховният под Eye Dark Circle Remover, но в някои случаи една жена се нуждае от малко помощ. Харесва ми тези неща, тъй като не е нужно да използвам голяма част от него (просто най -малката капка), но той обхваща старателно, както и е лесен за нанасяне със или без четка. Не се чувства тежка или кеке, както и когато го сложа, едва се помръдва. Имам това в цвета „30.“ Единственият недостатък е изборът на цвят – има само три нюанса, от които да изберете. 14,00 долара за тръба.

Mac Tendertone балсам за устни
Честно казано, изисквам още един гланц за устни, както изисквам дупка в главата. Закупих това по прищявка преди пътуването си от SPF. Балсамите за устни в някои случаи изсушават устните ми, с удоволствие открих, че тази формулировка изобщо не прави това. Като не успявате да си спомняте, че е лесен, лесно е да се нанесете без чист, когато бързате да излезете от вратата, както и да ударите плажа. Просто не забравяйте да перате ръцете си или да използвате предварително малко PURELL! Толкова съм възхитен, че купих това! Това беше единственият продукт за устни, който използвах по време на ваканция. Имам го в „Вземете намек“, което е розово в средата на тона. 14,50 долара за малко буркан.

MAC елемент 2000 калориен водоустойчив маскара
Харесва ми точно как този талисман натъпква миглите ми, както и държи къдрянето. Използвах този сърф, плуване, гмуркане с шнорхел … неговите страхотни неща, но открих, че ме размазва след няколко часа водна дейност. Имам това в Rich Black, както и го закупих в продажба на Long’s за три долара.

Произход копринен екран на прах
Това е отличен прах, но ако изисквате помощ за откриване на сянка, просто не забравяйте да отидете на гише или магазин, където гримьорите разбират как точно да ви съчетаят. Отидох на близък брояч, както и на двама различни изпълнители на прах, който в крайна сметка беше метод за тъмно за моя не-тониран тон на кожата. I was type of irked for a while however chose to hold onto it. Страхотно нещо, което го запазих, защото е идеално, когато получавам истински тен. Although a tad pricy, this is a excellent powder since of its fine texture, moderate protection as well as simple application. I have it in the Camel 05 shade. $23.50 for a compact.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *