Блог за грим и красота в понеделник анкета, 21 март

0 Comments

Може би се чудите: „И така, какво по дяволите е нещо в понеделник в понеделник?“
Е, това не е много анкета. Това е по -скоро непрекъснато развиващо се (Devolving?), Донякъде случаен списък от въпроси, които поставях на читателите всеки понеделник сутрин през последните три години, което предполагам прави това някъде около Vol. 162. Винаги съм се радвал да чета вашите отговори в коментарите и се надявам да ви хареса да четете моите.

Настроение:

Малко сънлив, zzzz … Хвърлях и въртях много снощи, но иначе съм страхотен. Чувствам се наистина надежда и организиран днес.

Какво използвате за почистване на четките за грим?

Години наред използвах Mac Brush Cleanser (12 долара), който винаги работеше добре, разчупвайки натрупването на продукти, като същевременно е лесен за изплакване. Аз обаче минавах през около бутилка на месец и това се добавяше бързо, така че за да спестя няколко долара, преминах към Aussie, противоположности, привличате шампоан. Само обикновения шампоан. Отнема малко повече време, за да изплакнете, но работи добре и струва само около 3 долара.

Дънки с широка крака-да или не?

Да! В разума, разбира се. Когато са твърде широки, мисля, че ме карат да изглеждам още по -кратко от мен, сякаш това е възможно, ха!

Последната книга, която те накара да плачеш?

Mockingjay, Третата книга в трилогията на Игрите на глада. Завърших го в леглото рано една сутрин, емоционално изтощен. Мисля, че беше около 2 и не исках да събудя Ел Хъб, затова влязох в банята, за да ридая тихо за около 10 минути.

Носите ли гривни?

Да, стига да имат някакъв вид еластична, за да ги държат притиснат към китката или предмишницата ми. Маншетите също са невероятни. Но бретончета, които са склонни да снимат нагоре и надолу по ръката ми, се нахвърлят на нервите ми (и по пътя ми, когато пиша).

Случвало ли ви се е да си режете собствените си бретон?

Мда. Връщайки се в моите дни за коса в гимназията, аз ги режех неравномерно, така че когато ги изпомпвах с лак за коса, те изглеждаха слоести. Еек, сигурно съм изглеждал като гореща каша!

Вие сте прокрастинатор?

Ще отговоря на това по -късно, хаха! Е, това е навик, който се опитвам да разбия.

Любима бисквитка?

ДЪЛЖИТЕЛЕН СЪВЕТИ СЪВЕТИ ЧИП, МОЛЯ.

Винаги съм знаела, че …

Имайте работа, работеща с животни (или, в моя случай, да работите за такъв).

Седмични цели:

Проследявайте колко време прекарвам заблуждаване през целия работен ден, възнаграждавам се за изпълнение на важни задачи, бягам поне три пъти до събота и пригответе истинска вечеря четири пъти тази седмица (истинско значение не е нещо изтръгнато от пакет или консерва ).

Тази снимка в горната част на публикацията ли ви накара да се спускате малко? Ако се случи, мога ли да ви запозная с моята вкусна нова мания, The Avena (известен още като овесена каша). Прави се с овесени ядки, мляко, захар и канела, всички смесени заедно. Четох, че е популярен в латиноамериканските страни и виждам защо. Yum!

Получих рецептата от skinnytaste.com. Джина, която управлява сайта, препоръчва да добавите лед, преди да смесите и пиете го студено за закуска, но тъй като тук беше мразовито тук, прескачам леда и го пия хладно.

Реклама

Занимавах се/със закуска през последните няколко дни. Странична бележка: Това вероятно е TMI, но ако се опитвате да получите повече фибри в диетата си, една чаша от тези неща ще почисти вашите тръби (съжалявам)!

За да попълните анкетата в понеделник, просто копирайте следния списък и го поставете с отговорите си в коментарите.

1. Настроение:
2. Какво използвате за почистване на четките за грим?
3. Дънки с широка крака-да или не?
4. Последната книга, която те накара да плачеш?
5. Носите ли гривни?
6. Случвало ли ви се е да си режете собствените бретон?
7. Вие сте прокрастинатор?
8. Любима бисквитка?
9. Винаги съм знаела, че съм …
10. Седмични цели:

Реклама

Имайте страхотен ден днес. Кажете ми как се справяте, ако имате шанс.

Вашият приятелски квартален пристрастен за красота

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Карън


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *