Как да планирате релаксиращо лятно време в House

0 Comments

Спазването на приноса е от още един автор.

С пандемията на Covid-19, която все още бушува в различни части на света, оставането в крайна сметка беше най-известното нещо. Изолацията на къщата обаче не винаги е шумна забава. Независимо от това, с наближаването на лятното време има много методи, които да се насладите на сезона на сигурността на вашата резиденция. Пътуването може да не е най -добрият избор в момента, но има много методи за превръщане на къщата ви в релаксиращ оазис през лятото.

Дръжте го хладно
Слънцето може да бъде страхотно, колкото и лятото топло понякога може да бъде непоносимо. Уверете се, че имате нещо, което да ви страховито през тези надути дни. Преносимите климатици са изящни битови джаджи, които можете да се възползвате от това дали лежате наоколо в леглото или се мотаете в двора.

Попийте малко слънце
Какво е лятното време без слънчеви бани? Изберете зона в градината, както и полагайте плажна кърпа. Независимо дали имате басейн или не, просто хвърлете разкошно прилепване на къпане, както и се насладете на положителната енергия, която слънцето носи. Също така, не забравяйте да пуснете светлината в дома си – отворете прозорците, завесите, както и щорите, както и напълнете всеки ъгъл със слънчева светлина.

Медитирайте
Няма нищо по -релаксиращо от това да успокояваме всички мисли, които се състезават около ума ни през цялото време. Малко медитация за татковците може да помогне на обучението на мозъка да е неподвижен, дори и за кратък момент. Медитацията е доказана научно, че повдига безпокойство, както и стрес и тревожност при много хора, както и ще бъде фантастичен инструмент за релакс през лятото.

Настройка
Музиката е още един фантастичен метод за производство на релаксираща среда у дома. Това не означава непременно спокойни мелодии или акустика. Да имаш приятно лятно време в къщата означава да чуеш всичките си предпочитани песни, независимо от жанра. Конфигурационни високоговорители, които могат да произвеждат успокояващ бял шум около дома ви. Ако наистина се опитвате да влезете в зоната, страхотен набор от слушалки за блокиране на шум може да ви помогне да се удавите в предпочитаните от вас мелодии.

Запасете аромати на лятно време
Преобразувайте къщата си в медицински спа със свежи аромати, които ви напомнят за лятото. Можете да получите масла, свещи, тамян, както и освежители за въздух в различни части на къщата. Можете дори да маркирате други пространства с различни аромати, за да задействате конкретно настроение или памет. Събуждането толкова, колкото сладка ухаеща къща е фантастичен метод за започване на всякакъв вид ден.

Яжте навън (отстрани)
Храната, както и чистият въздух вървят добре заедно. Възползвайте се от яркото слънчево метеорологично състояние, като обядвате под слънцето или вечерята в страхотния нощен въздух през лятото. Независимо дали сте готови за елегантна храна или сте готови да извадите скара, лятото е фантастично за външни ястия с останалата част от семейството.

Разгледайте ново хоби
Лесно е да се увличате в ежедневното смилане, но понякога умът се нуждае от нещо ново. Лятното време е фантастично за различен тип хобита, особено тези, които можете да правите навън. Рисувайте луди шарки върху оградата или изпробвайте различни проекти на „Направи си сам“. Налагането на това в къщата означава страхотни сделки от време, както и нулев натиск върху това как точно ще се окаже.

Донесете на открито
Не е трик, че природата има силата да успокои душата. Да имаш красиво озеленена градина е чудесно, но какво ще стане, ако нямаш толкова късмет? Цветята са фантастичен метод за развеселяване на къщата, както и добавяне на повече цвят, както и живот на вашето пространство. Насушените цветя в крайна сметка бяха модел напоследък, но няма нищо като свежи цветя, които да настроят настроението, както и дори да ароматизират стая. Можете да получите редица планове, както и да ги екранирате около къщата. Ако сте на бюджет, вземете един план, както и разстелете цветята в единични вази около дома.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *