Неделя с раздели котката, грим, както и CHARM Blog Mascot, Vol. 72

0 Comments

Поздрави, хора. Моят асистент Карън все още не се е завърнал от търговския център, така че днес следобед съм командвал „блога“. Не разбирам дали правя това правилно, тъй като тя обикновено се справя с технологията, но точно тук има няколко от сайтовете, които ходих напоследък.

Blythe Blythe Blythe! – Flickr Group Pool

Ако можете да преодолеете предварителния шок на очите, свържете се с куклите Blythe в този басейн Flickr, може да ги откриете доста хубави. Някои гледат направо ожесточени в дрехите си от 60-те, както и ярък грим!

Реклама

Въздушно онлайн пътуване на Ню Йорк

Кхай! Сякаш летя. Чакай – вярвам, че виждам катеричка в парка. Тук, бит човек! Да, над теб, котешката в небето, хаха!

Канди художникът по козметика

Гримьорът на знаменитости Канди изглежда като толкова добър човек, че на практика не си спомняте, че се съобразявате с надарен професионалист. Проверете блога й, както и не я пропускайте в YouTube, Twitter или Facebook.

Lookbook.nu: Колективно модно съзнание

Щастлив ли си от външния си вид? Искате ли да го споделите със света? Присъединете се към Lookbook.nu, за да споделите вашия стил със световния квартал или да коментирате външния вид, изпратен от потребителя. Членовете набиват погледите, които обичат да ги натискат на първа страница.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Едно съвсем нещо

Рейчъл е хитър. Ежедневно на едно съвсем нещо, което тя свързва с най -добрите уроци за занаяти, както и с домашни работи от форуми, сайтове, както и блогове. Сега всичко, което изисквам, е като хиляда много повече часа през деня, хаха!

Сарториалистът

Това, което започна на практика пет години назад, тъй като блогът за картини, хронифициращ четките на един човек със стилни пешеходци по улиците на Ню Йорк, се е превърнало в … всъщност, това все още е подходящо описание, с изключение на това, че тя оставя частта за това колко забележителна е фотографията на този човек .

Джоузеф Картър Фотография

Реклама

Дори нямам предвид къде открих този сайт, но го маркирах за динамичния грим на пълен екран, както и за модната фотография. Собственикът не е актуализирал блога си от известно време (последният запис беше на 22 октомври 2009 г.), но вярвам, че гримът изглежда си струва бързо. Навигирайте, като щракнете върху логото на Джоузеф Картър в долната лява част.

Много любов,

Раздели


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *