Поддържане на къщата ви без риск по време на вашето бягство

0 Comments

, спазването на приноса е от още един автор.

Независимо дали вече сте били на тазгодишната лятна ваканция или все още гледате напред към малко късно лято или дори през зимния сезон слънце, възможностите са в някакъв момент в бъдеще, ще оставите къщата си незаета поне за поне A няколко дни. Когато това се случи, докато ние сме развълнувани от почивката си, както и гледаме напред към малко време далеч от работата, както и от домашните задължения, много от нас се притесняват колко точно ще бъдат рисковите къщите ни. Ние се притесняваме, че нещо може да се обърка, докато сме далеч, колкото и да е повече от това, ние се притесняваме, че някой ще се впусне, както и, че нашата къща няма да бъде в безопасност.

Притесването на сигурността на къщата ви е напълно нормално. Но това не трябва да влияе на вашето удоволствие от почивката ви. Отделете много време, за да сте сигурни, че къщата ви е осигурена, както и вземете предпазни мерки, за да я запазите, както и ще имате спокойствие, докато сте далеч. Оставяйки ви напълно свободен да се насладите на себе си, разбирате, че сте направили всичко възможно, за да запазите дома си, както и каквото и да е вътре в него, безрисково, както и сигурно.

Инсталирайте функции за безопасност и сигурност

След години, ние заключихме прозорците си, както и вратите, както и това беше за това. Сега самите заключвания в крайна сметка са много по-високотехнологични, както и сигурни, но можете също да добавите сензори за движение, оборудване за видеонаблюдение, прожектори, аларми, както и други. Може дори да получите уведомяване на вашия смартфон, докато сте далеч. Свържете се с жилищния ключар, за да говорите за вашите възможности, както и ги помолете за още повече насоки за запазване на дома ви в безопасност.

Оставете съществено със съсед

Ако имате доверен съсед, добър приятел или член на домакинството, който живее наблизо, оставянето им с съществено за дома ви, за да следите нещата, докато сте далеч, може да бъде отлична идея. Уверете се, че също така оставяте подробностите как точно да се свържете с вас, както и с вашия алармен код, за да сте сигурни, че те могат да влязат, за да го нулират, ако той излезе. Ако имате домашен любимец или растения, които да се хранят, може да сте поискали така или иначе, но дори и да не изисквате някой да влезе в дома ви, това все още е чудесен вариант.

Не публикувайте отсъствието си

Социалните медии са фантастичен метод за споделяне на празнични снимки, както и актуализации с добри приятели, както и домакинство вкъщи. Но това също е да оставите света да разбере, че сте далеч. Опитайте само да споделяте актуализации с близки добри приятели, както и семейство, както и да оставите споделяне на снимки със света, докато не сте безопасно у дома.

Напишете контролен списък

Ставате ли някога през нощта, когато сте далеч от къщата, за да откриете, че не можете да имате предвид да заключите вратата си у дома? Това е едно от онези неща, които много от нас никога не имат предвид да правят, но няма да искате притесненията да унищожат вашата почивка. Съставете контролен списък, както и отметнете нещата, преди да тръгнете. Вземете го със себе си, както и ще се почувствате безрискови в разбирането, че всичките ви проверки за сигурност са завършени. Можете да използвате бележки на телефона си, както и дори да щракнете снимки, ако не искате да използвате хартия.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *