Улесняване на изкуството на ноктите лесно със Сали Хансен красота салон ефекти истински ленти за лак за нокти

0 Comments

, написани от Бети
Какво правите, когато обикновените лакове за нокти не могат да бъдат в крак с творческата ви страна? Блогерът на ноктите Бети споделя една идея в днешния пост за гости.

Скептично настроени към лакове за нокти, които твърдят, че продължават толкова дълго, колкото 10 или повече дни. Какво ще кажете за стикери за нокти, които отправят същото твърдение? Наскоро поех потапянето и дадох на Sally Hansen Beauty Parlor Effects истински ленти за лак за нокти (това беше уста, нали?) Опитайте.

Реклама

Предлага се в голяма гама от интересни модели, като леопард, зебра, пеперуда, кариран, ивици и селекция от плътни цветове, те също обикновено се продават на дребно за около 10 долара или след това, в магазини като Walgreens, Rite-Aid, Wal- Mart, Target и CVS. Тези ленти, които са направени от истински лак за нокти, са предназначени да изглеждат много по -истински от другите стикери и много от времето, когато забелязвам един от дисплеите, обикновено е празен.

Надявам се, че това показва, че са доста добри!

Избраният от мен модел се нарича Fly с мен. Да видим как работи …

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Ето какво намерих вътре в пакета: бележка с полу-вагови посоки (на три езика), малка кутикула/оранжева пръчка, малък розов файл/буфер с две различни песъчинки и 16 ленти за нокти. Издърпването на раздела в края на лентите излага лепилната страна.

И така, 16 ленти? Но имаме само 10 пръста. Искам да кажа, че 16 е сума, която и двете гарантира, че всяка кутия е подходяща за един маникюр, като същевременно доставя някои допълнителни ленти за приспособяване на грешки и различни размери нокти.

Честно казано, мисля, че бих искал да получа 12 ленти на кутия вместо 16, ако това показва, че е в състояние да намали цената с няколко долара. Както сега са, те не са много любезни към бюджета на колежа. Полски бутилка в дрогерия струва с няколко долара по -малко и може да издържи десетки маникюр, но, разбира се, те се предлагат в някои много готини модели.

Вижте как мисля? Хаха! Да не се притеснявам. Следете за начин да направите тези ленти да издържат за две маникюра, което със сигурност помага.

Преди да започнем …

Нека да попуснем хребетите на ноктите ни. Упътванията предполагат използването на тъмно розовата половина на включения буфер, но го намирам за твърде груб на ноктите си и вместо това използвам собствения си буфер блок.

Уверете се, че сте създали гладко платно, върху което да работите. Не е изискване, но тези ленти са тънки и много непростими за хребети, преувеличаване и подчертаване на всяка бум. Докато сме на това, нека също дори да издържим дължината на ноктите си.

На следващо място, нека измием ръцете и ноктите си. От това, което прочетох, тук не трябва да прилагаме основно покритие, защото може да сведе до минимум дълголетието на стикерите.

Много е много важно, че ръцете ни са топли, когато нанесем. Знам, че може да звучи глупаво, но се опитах да приложа друг комплект ленти за нокти веднъж в стая с вентилатор на високо. По това време ръцете ми бяха студени, а лепилото върху стикерите отказа да се активира. Те просто продължиха да падат. От моя опит топли пръсти и нокти дават най -добри резултати.

Как да кандидатствам

Погледнете през кутията и изберете лента, която най -добре пасва на леглото на първия ви пирон. Издърпайте раздела и отлепете лентата далеч от подложката.

Внимателно, подравнете и го натиснете върху всеки пирон, един по един, отрязвайки всякакви излишъци, така …

Изгладете всеки стикер малко надолу и се уверете, че е надеждно прикрепен към нокътя.

Сега отлепете неоткриващия се пластмасов топер. Забележка: Указанията не казват абсолютно нищо за това и първия път, когато се опитах да подам излишъка, не можах! Не бъдете като мен и помнете тази решаваща стъпка.

На следващо място, използвайки пръчката на кутикулата, обсъдете всеки пирон, като се отървете от всякакви въздушни мехурчета, които може да изскочат. Не забравяйте да обърнете специално внимание на краищата на стикерите и бъдете внимателни, защото ако сте прекалено енергични с пръчката, можете да прокарате дупки в стикерите (което направих веднъж).

Нежно подайте излишък, извивайки всяка лента под нокътя. Упътванията казват да използвате светло розовата половина на файла за тази стъпка, но намирам, че е твърде слаб. Усеща се като страната на химикалка или нещо такова! Вместо това използвам по -грубата половина, за да се разкъса леко на стикерите и след това използвам светло розовата страна, за да завърша работата.

Е, приключихме! И ако се спрем на тази стъпка, щяхме да имаме куп допълнителни, неизползвани ленти, които отиват направо към кошчето. Отпадъците ме натъжават, така че нека изпробваме нещо.

Може да забележите, че някои от лентите са много дълги …

Искам да кажа, че този трик може да не работи за някой с много дълги нокти, но трябва да има някой с по -къси нокти. Ноктите ми са достатъчно къси, за да мога да покрия две от ноктите си с една лента.

Този път отрязах лентите много по -близо до безплатния ми ръб, който също намирам, също прави лентите много по -лесни. Ако имате късмет, другият ръб ще се побере перфектно в долните извивки на ноктите ви от другата си ръка или на друга фингr. Ако не, тогава може да се наложи да направите малко подрязване.

Като този. Тази лента не се вписва като мечта на нокътя ми, така че ще отрежа краищата с чифт малки ножици. Използвам ножици за кутикули, защото е извита, но мисля, че следващия път може просто да използвам малки прави ножици.

Реклама

Ето пример, показващ втората половина на отрязана лента, която трябва да пасне на другия ми розов. Доста добре, ако не казвам така.

И накрая, ще сложа излишните ленти обратно в кутията и ще ги запазя за бъдещ маникюр.

Не е зле. Това е две за цената на една!

Написано от Бети
Остин, блогът на Тексас и лак за нокти Бети използва блога си като извинение, за да натрупа нецензурни количества лак за нокти, много за скръбта на нейния годеник. Понастоящем английски майор в университет във Вашингтон, тя обича да се извива с добри книги, да прекарва часове в разглеждане на различни блогове за обжалване и обсебване на следващия си маникюр, за да яцете на ноктите си!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *