Скриване на листови маски

0 Comments

Натрупах много листови маски. Те са икономично избиране, което стана много по-лесно достъпно в Канада през последните години. За тези от вас, които не знаят какви са листовите маски, те са предварително накиснати хартиени маски за еднократна употреба, които доставят концентрирана грижа за кожата (обикновено серум) на лицето. След прясно почистване на лицето, маската на листа се нанася за приблизително 15 минути, а останалият серум се оставя да се накисне в лицето, последвано от редовен овлажнител. Те са азиатски чар за основен елемент и преди това закупих моя изключително онлайн на SASA.com, но в днешно време с магазина за лице в нашите местни търговски центрове и дори дрогерии, които носят маски за листа, има неограничени източници.

Ето резюме на това, което е в текущата ми скривалище за маска – няма да отида твърде обширно за всеки:

10x лице Магазин Истински маски за природата@ $ 2 всяка. Те често са на някаква отстъпка за обем, така че обичам да се запася.

Външните 2 също са от магазина за лице, но те са малко по-скъпи (около 5-8 долара всеки, както си спомням), но се очаква да бъдат „страхотни“ според човека, който ми помогна в магазина. Средната е от лидерите, която получих в надценен азиатски магазин за чар, наречен ревност. Мисля, че платих 7 долара за това (знам, че се разкъсах). Единствената причина, поради която го закупих, беше, защото чух толкова много възторжени отзиви за тази марка маски от листове, но тя винаги се разпродаде онлайн.

Не отхвърлете тези маски за мелодии, защото са толкова сладки – всъщност са невероятни маски за листове! Тази маска на листа беше моето въведение в 3D маски, където маската е леко предварително оформена, което ги кара да се придържат към лицето много по-добре.

Кутия от 5 маски на Lifecella – направих търсене на „хиалуронова киселина“ на SASA и тази беше добре прегледана. Досега съм използвал 1 маска и е доста добре – смятам да ги прегледам в бъдеще.

Получих 3 -те на най -доброто за напълно безплатен от магазина за корейски чар, където закупувам предпочитания от мен BB крем и намерих 3 вляво в дрогерията, марката „Живот“ е частната марка на етикета на нашата основна верига за дрогерия , Потребители наркотици март. Те бяха 3 за 5 долара и се правят в Корея.

Случайни листови маски от SASA – Винаги се съхранявам на листови маски, когато SASA осигурява напълно безплатна доставка при 29 долара минимална покупка. Зареждам количката си с листови маски на стойност 29 долара всеки път.

Обичам да сортирам с най -ниска цена, когато съм на SASA – тази маска на Aqua Moisture струва само $ 1 и е чудесна.

Няколко маски за очи. Нямам търпение да използвам Тони Моли, защото изглежда весело нелепо.

Общо имам 42 листови маски (без да включвам маските за очи). Смятам да използвам 1 до 2 маски седмично и след това, когато съм до няколко, ще попълня инвентара си.

Вие ли сте маски на листа? Моля, препоръчайте любимите си, за да опитам!

Ps. Ако се занимавате с листови маски, преминете към азиатски чар, обсебени, тя преглежда редовно листови маски!

Споделя това:
Дял

Щракнете, за да изпратите това на това на PAL (отваря се в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Pinterest (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите в Twitter (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Tumblr (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите на Reddit (се отваря в нов прозорец)

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Скривалище за боклук: юни и юли 2017 г.: Част 1 (грижа за кожата и проби / пътуване), тъй като прескочих скривалището на боклука на Джун, разграждам този пост на 2 части, вместо да ви преодоля с чудовищна публикация. : P Ето около половината от това, което използвах през последните 2 месеца: Първата част ще бъде фокусирана единствено върху грижата за кожата и пробата / пътуванията,…
8 август 2017 г. „Красота“

30 -дневно маскиране на предизвикателство един ми даде това предизвикателство, но аз просто избрах да го направя от любопитство. Дали използването на маска всеки ден наистина ще помогне на кожата ми? Аз се съсредоточих върху използването на лист с еднократна употреба или глинени маски за целия месец юни. [Предупреждение: Дълга публикация] Няколко точки, които трябва да се отбележи …
6 юли 2017 г. „Красота“

Скриване на боклук: август до октомври 2017 г .: Част 1 (грижа за кожата и проби / пътуване) Вие, момчета, имам 3-месечна скрита боклук, за да споделя с вас! Исках да публикувам това миналата седмица, но бяхме в средата на възстановяването на мястото си и дори нямахме трапезарна маса / столове или диван. Но няма извинение, че аз …
22 ноември 2017 г. „Красота“


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *