Колко сте приключенски с рутината за грижа за кожата?

0 Comments

Докато моят Tubby Tabby държеше крепостта на MBB днес следобед (благодаря на Gawd, той може да напише!), Аз участвах на нещо близо и скъпи, за да обжалват зависимите навсякъде: терапия на дребно!

Завих от Sephora, за да направя пазаруване на терапевтични прозорци и да върна няколко неща. Не очаквах това обаче – когато стигнах до брояча на касата, касата ми каза за нещо, наречено Sephora Skincare Challenge. Чували ли сте за това?

Реклама

Те изпълняват програма за награди до края на годината, където ако получите четири продукта за грижа за кожата в пълен размер, ще ви дадат още един безплатен! най-добрата част? Не е нужно дори да получавате и четирите едновременно. Ако сте инсайдер за обжалване на Sephora (безплатно членство, като Borders Rewards), те ще следят вашите покупки и ще ви уведомят в регистъра, когато се класирате за безплатен.

Те ви позволяват да избирате от няколко различни продукта. Отидох с 6.7oz Bliss Amazing Woaming Wash (стойност от 22 долара), което най -вече избрах, защото смятам, че бутилката е сладка (все още е моето биещо сърце – е, че Helvetica Neue Ultra Light!?).

Той е за ексфолиране и почистване и се състои от розови ханша, лайка и страстно цвете, сред другите по -малко произнасящи неща …

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Щом се прибрах, опитах го и знаете ли какво? Не е лошо! Има лек плажен аромат, а малкото ексфолиращи скраб се чувстват страхотно. Мисля, че и това е солиден почистващ препарат (надявам се, че не ме разбива!). Това накара лицето ми да се почувства чисто, след като го използвах, но не стегнато.

Измиването с него трябва да мисля за рутинни процедури за грижа за кожата и как всъщност нямам строго дългосрочно. Има един или два продукта, които използвам от години, като например чистота, направена проста, но аз пробвам други почистващи препарати, препарати за грим и лосиони през цялото време.

Ами ти? Колко сте приключенски с рутината за грижа за кожата? Lemme знам … можем да разменяме идеи и препоръки в коментарите.

Колко сте приключенски с рутината за грижа за кожата?

Много! Опитвам нови неща през цялото време.

Въобще не. Когато намеря нещо, което харесвам, ще се придържам към него години наред.

Умерено приключенски. Имам любимите си продукти, но и аз пробвам нови неща.

Ще ви кажа в коментарите.

Вижте резултатите

Зареждане …

Съжалявам, че в действителност не съм себе си напоследък, но предполагам, че просто се случва понякога … Мисля, че започвам да се чувствам отново като старото си аз.

Реклама

Липсваш ми. Надявам се да имате добра седмица.

Вашата приятелска пристрастена към обжалването на квартала,

Карън


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *