Закуски за красота: Сайтове на деня, 8 август

0 Comments

BBC – Thread
В True BBC Fashion (т.е. качество), BBC-Thread е месечно онлайн модно списание, посветено на екологичен стил. Трябва да бъде опитен, за да бъде напълно оценен и не мога да го направя справедливост в печата. Интерфейсният вид нараства органично под ръководството на мишката ви, докато изследвате различните статии, изображения и видеоклипове на всеки месец. много яко.

Витри
Витри се надява да се придържа към нарастващата тълпа от социални общности/списания за жени, които са само онлайн. С секции за красотата, начина на живот и тенденциите, храненето, пътуванията, коучингът на живота и други, на пръв поглед изглежда като неговите конкуренти. И така, какво го отличава? Прекарайте две минути на сайта и мисля, че ще се съгласите: има какво да се каже за основно оформление на блога – чисто, просто, не прекалено стимулиращо. Често по -малко е повече.

Реклама

Benefit Cosmetics
Някога обмисляйки, че пътуването до брояча на обезщетенията миналата седмица, аз бях влюбен в линията. Те имат толкова много забавни и причудливи продукти за грим с * най -сладката * опаковка. Знаете ли, че са базирани в SF? Залива представлява!

Amazon.com – Списания за женски интереси
Огромни спестявания на абонаменти за списания. Забравих, че Amazon.com продаде и абонаменти за списание. Те продават всичко останало, хаха! Аз за $ 12/година ($ 1/брой), Instyle за $ 23,88/година ($ 1,84/брой), панаир на суета за $ 15/година ($ 1,25/брой) – някои от най -добрите оферти в абонаментите за списания, които някога съм виждал, някои като като тези като До 80% отстъпка от цената на капака.

5ives
Просто причудливи и провокиращи мисъл списъци с 5. Това е-списъци. 5 Отхвърлени заглавия за текущия запис на Coldplay, 5 „Web 2.0“ начина да се разделим с гаджето си, 5 много по -ужасни фалшиви риалити телевизионни предавания, 5 ужасни фалшиви имена за села в Англия… I. Любов. Lists.

Реклама

Днес съм на работен обяд в град, наречен Бризбейн, който е на няколко мили южно от Сан Франциско. Тук е някак мъгливо. Радвам се, че донесох пуловер. Надявам се, че досега имате страхотен петък.

Реклама

Cats & makeup Sweatshirt ??

$ 42

Пазарувай сега

Вашата приятелска пристрастена към обжалването на квартала,

Карън


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *