Какво бихте получили от Essie Art of Spring?

0 Comments

Днес вярвах в сцена от Дявола, използва Prada, тази, в която ледената Мираранда институции на Meryl Streep на нейния асистент Анди (Ан Хатауей) върху влиянието, което висшата мода оказва върху ежедневния американски живот.

Спомняте ли си синия пуловер на Andy Cerulean?

Реклама

Цветът, казва Миранда, тръгна по писта много преди да открие метода си в голям магазин за търговия на дребно.

Тази сцена остави цялостно възприятие за мен … сега, тъй като се опитвам да се съобразя с тенденциите за красота, винаги съм очарован от точно колко цветове, както и моделите на стила започват живот на писта.

Вземете новата колекция за лак за нокти на Essie, Art of Spring …

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Казаха ми, че Essie Weingarten, създател, както и президент на марката, основава цветовете на моделите, които тя видя, че се появяват на пролетните подиуми.

Над, както и отвъд, тя видя меки, женствени коприни, както и стилове на тюл (лека, изключително фина мрежа) в люляк, увеличени и церез (дълбоко до ярко червено червено) – заедно, мотивациите за еси изкуството на изкуството на изкуството на изкуството на изкуството на изкуството на изкуството на изкуството на изкуството на изкуството на изкуството на еси за изкуството на Еси за изкуството на Еси за изкуството на Еси за изкуството на Еси за изкуството на Еси за изкуството на Еси за изкуството на Еси за изкуството на Еси за изкуството на Еси за изкуството на Еси за изкуството на Еси за изкуството на Еси за изкуството на Еси за изкуството на Еси за изкуството на Еси за изкуството на Еси за изкуството на Еси за изкуството на Еси за изкуството на Еси за изкуството на Еси за изкуството на Еси за Еси за изкуството на Еси за Еси за изкуството на Еси за изкуството на Еси за изкуството на Еси за Еси за изкуството на Еси за еси Пролет, колекция от шест кремообразни нюанса (по 8 долара всеки).

Хубаво, да? Харесва ми идеята, както и нямам търпение да ги видя лично.

Как да получите ритници нокти: Съвети от Essie Weingarten

За да направите своя Mani/Pedi за последно, започнете с основно палто като първа база ($ 8). Основните палта могат значително да засилят живота на боядисани нокти (понякога от седмици).

Търпението е добродетел! Изчакайте страхотни две минути между палта, за да оставите вашия полски комплект.

Уплътнете на цвят с горно покритие (друг метод за „направете го последно“) като страхотно да отидете! ($ 10).

Дайте на вашия Mani/Pedi втори вятър, както и лъчезарен радиат с палто от Shine-E (15 долара), използван няколко дни по-късно.

Новото изкуство на пролетните цветове ще се присъедини към полското домакинство на Essie на гишета през февруари, но те вече се предлагат онлайн. О, както и ако сте жена, която харесва опциите, дръжте очите си за изкуството на 4-частния мини комплект за пролетта с бутилки от поп арт розово, люляцизъм, тръпчив деко, както и червено нуво.

Какво бихте получили?

Вие (и вашите нокти) сте подготвени за още една вноска от моята предпочитана игра за красота в петък вечер?

Вашата мисия за лак за нокти, ако изберете да го приемете: изберете три от Essie Art of Spring Lales, за да вземете къща в онлайн теглене. Гласувайте вашите снимки в анкетата, както и ми кажете вашите разсъждения в коментарите.

Колко често си лягате, без да елиминирате грима си?

През цялото време…

Няколко пъти седмично

Няколко пъти месечно

Няколко пъти в годината

Никога!

Вижте резултатите

Зареждане …

Реклама

Вашата приятелска зависимост от красотата на общността,

Карън

P.S. забавлявай се довечера! На път съм да взема бърза хапка, за да хапна с Ел Хъб (пица), но не искам да съм навън толкова късно … Имам втора среща с господин Сандман скоро преди полунощ. Двойно резервирах!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *