Коментар, за да спечелите много повече от 400 долара в грима на Elizabeth Arden, както и грижа за кожата [5 победители!]

0 Comments

Подаването вече е затворено. Поздравления за победителите Джен, Сузи Г, Беърсмама, С. Разлика, както и Стеф. Преди да отидете, проверете страницата на къщата за непрекъснати подаръци.

Миналата седмица обикалях наблизо Мейси, когато идентифицирах нещо подобно на мираж в средата на пустинята. Почти зарязах лате на половин каф! Там, пред мен насред отдела за козметика, седнах на новия брояч на Елизабет Арден на марка Spankin.

“Какво!?”

Реклама

Бях толкова разрушен, когато Еа напусна Мейси преди няколко години. Копнеех нова тръба от Ceramide Mascara, така че се нахвърлих към новия гише, за да се възстанови.

Оказва се, че линията е baaaack! Да, Bay Area Babes, ще имаме още една причина да се сблъскаме с броячите на грима на нашия регионален Macy.

Bay Area Gals, потърсете броячите на Елизабет Арден, които ще се отворят в спазването на магазините тази пролет:
Roseville, Walnut Creek, Concord, Stonestown (Сан Франциско), Eastridge (San Jose), Serramonte (Daly City), Northgate (San Rafael), Salinas (Northridge), Hilltop (Richmond), Bay Fair (San Leandro), Cupertino, Сънивейл (градски център), както и Корте Мадера.

Живеете извън района? Няма проблем. Вземете своя ремонт на Elizabeth Arden в интернет на Macys.com.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

За да отпразнува новината, Елизабет Ардън ни свързва с Hella прекрасен подарък, както и на разположение на грима, както и на посетителите на блога за обжалване навсякъде (дори международни).

Пригответе се, тъй като това е едно от най -големите раздавания на MBB до момента!

Цената

Пет късметлии ще спечелят пакет на награди на стойност 434 долара, който включва …

Високо радиатен гланц за устни (15 долара): тръба от този забележително лъскав гланц

Ceramide Plump Best Lipstick (22 долара): Пъпчиво, овлажняващо, дълго изморено червило, за да овкусите вашия пуут

Хубав спрей на Елизабет Арден Eau de Parfum (62 долара): Флорален аромат с нотки на портокалов цвят, прасковен нектар, жасмин, както и мускус

Pure Surface Mineral Bronzer (35 долара): Бронзер без масло, който да целуне кожата ви с естествен блясък

Червило с ограничено издание в червена врата червено (20 долара): чисто червено червило в универсален нюанс

Prevage се занимава с напреднал серум против стареене (155 долара): намалява появата на фини линии, бръчки, възрастови зони, както и обезцветяване по кожата

Day Day Ultra Security анти-стареещ овлажнител SPF 30 ($ 125): Слънцезащитен крем с широкоспектър, който също подобрява външния вид на сухата, повредена кожа

Как да влезете …

Влизането е лесно. Има два различни начина, както и можете да направите и двете за две възможности, които да спечелите.

Първо, можете да влезете, като оставите коментар в долната част на тази публикация, коментар за всичко изобщо. Може да споделите името на предпочитаната от вас храна за закуска, предпочитания от вас продукт на Елизабет Арден (Mine’s Ceramide Mascara; тя се сгъстява с отлично задържане на къдрици), точно как се чувствате към телевизията за истината или какво правите за забавление и т.н.

Второ, влезте, като се съобразите с мен в Twitter (@KarenMBB), както и ретуинг (RT) Съответствието с съобщение:

Следвайте @karenmbb, както и RT, за да спечелите много повече от 400 долара в грима Elizabeth Arden, както и грижа за кожата

Резюме …

Въведете, като оставите коментар в долната част на тази публикация (за всичко изобщо), както и не забравяйте да използвате валиден имейл адрес, за да мога да се свържа с вас, ако спечелите.

Следвайте ме в Twitter @KarenMBB, както и ретуирайте спазването на съобщението:

Следвайте @karenmbb, както и RT, за да спечелите много повече от 400 долара в грима на Елизабет Арден, както и грижата за кожата

Ще избера петимата победители на случаен принцип сред хората, които влизат до 11:59 ч. PST в неделя, 2 май.

Реклама

Kila la kheri !!

Вашата приятелска обжалване на общината,

Карън

Подаването вече е затворено. Поздравления за победителите Джен, Сузи Г, Беърсмама, С. Разлика, както и Стеф. Преди да отидете, проверете страницата на къщата за непрекъснати подаръци.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *