Неделя с раздели котката, грим, както и талисман на апелативния блог, кн. 86

0 Comments

Отказ от отговорност: Раздели не е лицензиран астролог … но той проверява Сюзън Милър, много.

Май 2010 г.

Овен (21 март- 19 април)
Разбийте най -големите си, най -лошите, флирт фалшиви мигли, Овен, както и започнете да къпете тези очи на Бети Дейвис. Марс е в Лео този месец, както и социалният ви живот е на път да излети!

Телец (20 април-20 май)
Честит рожден ден, очарователен Телец! Не забравяйте да помните да опаковате предпочитания си грим за пътуване, както и да обжалвате екстри по -късно този месец, когато интересен шанс за пътуване се осигурява. Също така, направете бележка, за да получите билет за лотария около 27 май … Пълнолунието може да обяви непредвиден приток на пари.

Близнаци (21 май-20 юни)
Сърбеж за нови акценти, Близнаци? Копнеж да нарязва тези ключалки? Изчакайте до 13-18 май, за да направите всякакъв вид огромни модификации във вашия външен вид. Ще искате да започнете лятно време с гръм.

Рак (21 юни-22 юли)
Изкопайте предпочитания си ароматизиран гланц, както и вашия много съблазнителен аромат, тъй като като е във въздуха! Седмицата на 14-22 май се оттегля като подходящо време за романтика, както и за забавление.

Лео (23 юли 22 август)
Кръг 17 май, Лео! Може да е златен ден за вас; Юпитер ще изпраща страхотни вибрации на вашия домашен слънце, така че дръжте запалените си уши отворени за страхотни новини за парите … може и да е чудесно време да вземете тази комбинация Dior, която сте искали!

Дева (23 август 22 септември)
Намажете автобиографията си, Дева, както и химическо чистете предпочитания от вас костюм. Време е да методите за грим на вашия „интервю“, тъй като ловецът, брокер или агент може да достигне от 17-20 май.

Везни (23 септември 22 октомври)
Вашият социален календар ще бъде подреден този месец с Марс в Лео, така че се подгответе за онези късни нощи с две пакети от кърпички за отстраняване на грим. Дръжте един до дивана си, както и другият до нощното ви шкафче; Разбирате много по -добре, отколкото да заспите есен с грима си, млада дама.

Скорпион (23 октомври-21-те ноември)
Инвестирайте в няколко нови цвята на сенките, както и четки за грим, тъй като въображението ви ще бъде на високо ниво този месец! Кой разбира какви луди комбинации без куки ще измислите?

Стрелец (22 ноември-21 декември)
Ако сте искали да влезете във форма, тогава изхвърлете водно устойчивата талисмана този месец, Стрелец. С новолунието на вашия пазар за физическа фитнес на 13 май, ще ви бъде чудесно време да започнете нов режим на физическа годност.

Козирог (22 декември 19 януари)
Резервирайте лечение на здравен клуб за 27 май или след това, Козирог; Можете да го изисквате да презаредите батериите си!

Водолей (20 януари 18-февруари)
Намерете доста палитра за грим, Водолей, както и го имайте с вас на 20 май (за всеки случай). Денят трябва да е отличен за пътуване, така че дръжте избора си отворен!

Риби (19 февруари-20-март)
Облечете се, както и да направите грима си за успех на 27 май, Риби, тъй като забележителна възможност за окупация или отлична новина на сегашната ви работа може неочаквано да се удари с пълната луна.

Нека звездите да бъдат с вас,

P.S. Трябва ли раздели да правят грим, както и хороскопи на обжалване на рутинна основа? Нека разбере, ако ви харесва концепцията в коментарите.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *