Седмичната Roundup: Публикации, които може да сте пропуснали

0 Comments

Rise and Shine, Morning Glory.

Тази сутрин беше толкова топло и плътно в леглото, че не исках да ставам. Времето тук направи причудлив завой преди няколко дни, падайки бързо от 108F в сряда до около 65 вчера и днес.

Реклама

Взривете тези глупави микроклимати на залива! Искам още лято, stat!

Какъв е вашият план за игри за днес? Никога не съм стигнал до този филм вчера (Скот Пилигрим), но се надявам да го направя днес … направих обаче, гледам Гатака за първи път, и свещена двойна спирала, Батман! -Какъв страхотен научнофантастичен флик!

Режисьорът, Андрю Никол, също ръководи домакина на Стефани Майер (предстои следващата година!). Сега имам много по -големи надежди за това.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

И така, как вървят нещата с вас? Кой беше любимият ти грим за седмицата? Опитахте ли нещо ново?

Ето някои от нещата, за които говорихме напоследък … Не съм сигурен кой ми беше любим. Има очевидните, MAC приказни котки, но всъщност се навеждам към онези течни лайнери на NYX Studio Effect.

Mac Fabulous Felines
Визуализация на снимки

Дръжте невероятните си котешки очи, обелени за течните облицовки за очи на Superslick ($ 17,50). Предлагат се в девет нюанса, тези иновационни дълготрайни, водоустойчиви облицовки всъщност изглеждат мокри, когато са сухи, а раздели смята, че са котешки мео.

Днес, докато той дрямка (очевидно, приказните котки изискват много сън), погледнах осем парчета от колекцията. Първо, пигментът в кръвната линия (19,50 долара). Просто казано, обичам тази пурпурна кафява свободна прахова сянка. Той е гладък, само с нотка на блясък и се обзалагам, че ще разтърси чорапите от външен вид, включващи слива или кафяви смоки очи. Прочетете още…

Lorac Real Life
До комплект за уроци за очи с червен килим

Ако щастливи часове, рамен юфка, катастрофа на парти, мак и сирене, бурито на Bell Bel Bean и замразените пици на Totino са тела от живота ви в колежа (като те бяха мои!), Погледнете малко на Лорак. Техният комплект за уроци за очи от 36 долара отблизо до червен килим има „Аз съм [Hawt] Broke College Student“, написан навсякъде.

Никога няма да забравя първия път, когато отидох да купя книги в колежа … Yikes! Предполагам, че не получих бележката за всеки дебел, Hella скучен учебник за науката, струващ ръка и крак, и може би беше от желанието да предотврати същия вид шок за стикер, който Lorac излезе с идеята .

Комплектът улеснява преминаването от обяд в кафенето в кампуса до вид, готов за вечеря и филм. За 36 долара получавате четири продукта Lorac Lorac All-Star-грунд, талисман, трио за сенки и лайнер-заедно с малка четка за очи с двоен връх и урочна книжка с стъпка по стъпка стъпка стъпка Упътвания за три различни вида. Купени отделно, триото на лайнера, грунд и сянка сами (без да включва нито едно от другите невероятни неща) би струвало почти два пъти повече от целия комплект. Прочетете още…

NYX Studio Effect
Течен облицовка

Хей, Бу. Хаузит? Съжалявам, ако напоследък изглеждах малко разсеян, но се опитвам да се притискам в възможно най-много време със законите си, преди да се върнат към Хаваите в петък. Да, това беше интересен акт за балансиране на красотата – опитвайки се да бъде внимателен домакин, като същевременно беше биологично неспособен да се съпротивлява на грима за повече от няколко часа наведнъж, ха!

Но както всеки уважаващ себе си член на колектива на Борг знае: „Съпротивата е безполезна“. Да държите тази красота да се отдалечи от грима си, е като да се опитвате да държите раздели далеч от сос (прочетете: Трудно). Днес дори се заключих в банята за час, само за да бъда сам с новите течни лайнери на NYX Studio (4,50 долара всяка). Прочетете още…

Mac Fabulous Felines
Swatches Galore

Разделите не можеха да спят снощи и ме събудиха в 3 тази сутрин като дете на Коледа сутрин. MAC Fabulous Felines се нахвърли на гишета в цялата страна днес (и международните гишета следващия месец) и той искаше да се увери, че сме стигнали до мола.

Ние го направихме.

От трите цветни истории на колекцията Леопард Лукс беше този, който двамата с нетърпение очакваме най -много (много топли корали и злати) … не че бирманската красота и родословието на двореца също не изглеждат интересни.

Въпреки името си, колекцията не е само за колегите ентусиасти. Ако топли злати и корали пеят на кожата/козината ви, вземете лапите си на леопардов лукс; Ако невероятни сливи, щипки и блус крив ваша опашка, помислете за родословен дворец; И ако предпочитате да купонясвате със смесена тълпа, опитайте сместа на бирманската красавица от зелени, таупеси и кафяви. Прочетете още…

Джема Кид
Hi-Shine Glosstick

Някои котки притежават талант; други са обладани от това. Когато това се случи, както веднъж каза страхотният Род Серлинг: „Талантът се превръща в проклятие“.

Представете си, ако искате, котка с остри нокти, почиващи на въздушен матрак (същият, на който сте спали, откакто пристигнаха вашите закони).

Тази котка има талант за унищожаване … и за това, че ме държи буден през нощта.

AS Sleep Lived, тъй като бях през последните две седмици, щях да бъда по дяволите много грубо, ако не беше новите GloSsticks на Jemma Kidd (по 25 долара всеки, наличен в пет нюанса).

Вдъхновени от красивите цветове на плажните барбадос, тези хидратиращи хибриди за червило/гланц съдържат изящни светлинни отразяващи частици, за да вървят със своите SPF 15. Частиците създават илюзията за по -пълни устни, което ги прави страхотни за Gals, които търсят малко усилване на устните. Прочетете още…

Nars pure matte
Червило

Знаеш ли какво казват, нали? Можете да извадите момичето от 90 -те, но не можете да извадите 90 -те от момичето.

Е, никога не съм чувал това преди … но не би ли направил невероятна бисквитка с богатство?

В деня, когато матовото червило беше моят BFF и винаги имах поне една в малката си черна раница (Гауд, помниш ли тези?). Обичах външния вид, но Dangnabbit онези стари училищни матови формули направиха устните ми сухи и люспести!

След всичките тези години все още обичам матови устни и сега с Uber-Moisturizing формули като този в нови Nars Pure Matte Lipstick (25 долара), матовите устни също могат да бъдат удобни (помислете за спагети рокля/baby-t combo, цирка 1995).

Реклама

Предлага се в шест нюанса с зрелищни географски имена – Волга (дълбока патладжан), Банкок (мека роза), Тонкин (слива), Тере де Феуе (Черна черешо Смело червено) – Несъгласието, нефлексирана линия условия устните с хидратиращо витамин Е, диво манго масло и масло от Акай. Прочетете още…

Вашият приятелски квартален пристрастен за красота,

Карън


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *