Избирането на идеалния метрополитън разпад печен бронзер

0 Comments

на тримата нови печени бронзатори на Metropolitan Decay за сделка, както и тяло (26 долара всеки), най-вероятно няма да задоволи Oompa-loompas или снокии на света. Способен да се използва мокро или сухо на лицето, очите, устните, както и тялото, синтетичният тен, който тези прахови бронзатори носят, не изглежда като оранжев това.

Но ако се интересувате, но не сте сигурни кой печен бронзер да забие, Metropolitan Decay Worldwide гримьор Ерик Хименес предлага да спазва тези стъпки:

Реклама

1. Изберете на ниво на цвят, както и на покритие

Тези печени бронзатори се предлагат в три различни нива на цвят. Най -лекият е позлатен, изпечен е средата, както и препечената е най -тъмният нюанс. Всяко също варира по отношение на покритието, като позлатеното осигурява най-малко, както и препечена, осигурявайки много повече вид на пълно покритие.

2. Искате ли да блестите или матови?

Ако планирате да ги носите на лицето си, Ерик предлага да избере повърхността, която най -добре отговаря на състоянието на кожата ви. Ако имате страхотна, практически перфектна кожа, помислете или за позлатено, което има блестящо златисто покритие, или изпечена, която има блестящо сребърно покритие. (Забележка: „вените“ на блещука в тези нови печени бронзатори не са спрей приспособления; те проникват във целия метод с целия тиган).

Тъй като блестящите са склонни да подчертават неща като фини линии, размерът на порите, както и мазната кожа, ако се справяте с притеснителни проблеми с кожата, Ерик предлага препечена, която има много по -прощаващо матово покритие.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

От делегирано вдясно: позлатен, печен и препечен

Градски разпад печен бронзер: Swatches на кожата на NC35

Отляво суичовете използваха сухо, както и взети със светкавицата: позлатен, печен, както и препечени

Нанесени сухи, както и взети без светкавицата

Нанесени мокри, както и взети със светкавицата

Нанесени мокри, както и взети без светкавицата

Имате ли четка за руж?

Може да искате да намерите руж, чист, за да нанесете тези (или други) бронзатори, ако все още нямате такъв.

Въпреки че има много оферти от различни опции за чисти бронзери, като кабукис, четки за прах и др., Контурите, както и ъглите на руж чист ви позволяват да определите много по -точно кухините, както и извивките на лицето.

Реклама

Намерете тези изпечени бронзари, които се зарязват на Sephora, Ulta, както и изберете скоро рафтовете на Macy (и също и онлайн).

Вашият приятелски настроен чар на общността,

Карън


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *