Защо да инвестирате във външно съхранение?

0 Comments

Следният принос е от друг автор.

От само себе си се разбира, че много от нас имат много неща. Повече неща, отколкото знаем какво да правим с него. Независимо дали всичко е изтласкано в този килер, който никой никога не трябва да се отваря или да се напълни с максимум на тавана/мазето, винаги бихме могли да използваме допълнително пространство, за да приспособим нашите вещи.

Може да е време да се възползвате от някакво място за съхранение на открито. Съхранението на открито може да включва артикули като лодки, инструменти, оборудване за тревни площи, спортни стоки или просто излишък от неща, които се нуждаят от подходящ дом.

Преди да направите скока, за да инвестирате в някакво съхранение на открито, преминете през всичките си ценности и наистина решете от какво се нуждаете и какво не. Може да имате неща, които можете да дарите за благотворителност или да донесете в местния център за рециклиране. Понякога просто премахването на парчета, които заемат място, може да отвори вратата за добавяне на неща, които в момента използвате.

Но ако след всичко това все още вярвате, че бихте могли да се възползвате от някакво съхранение на открито, е време да вземете решение какъв вид съхранение искате. И колко голям! Една област, в която можете да започнете търсенето си, е да търсите метални гаражи. Те предлагат разнообразие от опции като обикновен покрив, вертикален покрив или метални гаражи A-рамка. Можете също да решите дали искате един, два или гараж с три коли. Това би било идеално за къщи, които в момента нямат гараж и биха искали да могат да съхраняват своите превозни средства в допълнение към вещите си.

Може да осъзнаете, че нямате стаята за гараж и ще се интересувате от навес. Размерът на бараката, който сте избрали, ще зависи от това колко дворно пространство имате на разположение да използвате. Навес е чудесен начин да избегнете претрупването на дома си с неща, които могат да се съхраняват навън. Солидният навес ще ви даде спокойствие, че всичките ви ценности са безопасно заключени от всички натрапници.

Ще видите, че навесите за съхранение на открито се предлагат в различни дизайни и размери. Наличието на навес за съхранение на открито също би било наистина добра инвестиция, ако живеете на имот под наем. Това ще помогне при прехода, когато в крайна сметка се измъкнете от този имот.

В допълнение към осигуряването на вашето съхранение, солидните единици за съхранение на открито ще добавят стойност към вашия имот. Хората, които искат да закупят вашата къща, веднага ще видят, че имат допълнително място за съхранение на своите вещи. Може да отнеме много години, но най -вероятно ще получите възвръщаемост на вашата инвестиция, когато къщата се продава.

Когато вземете решение да закупите място за съхранение на открито, ще искате да направите домашната си работа по опциите. Прочетете отзиви за продукта и разберете как изглежда процесът на инсталиране. Опитайте се да намерите уважавани дилъри, които могат да инсталират единиците за вас, както и да предоставят гаранция. Ще искате да сте сигурни, че продуктът е изработен от твърди материали, които няма да се изнасят само за няколко години употреба.

Също така ще искате да видите дали дилърът е в състояние да съответства на част от декора на вашия дом. Не искате да добавяте навес или метален гараж, който наистина се откроява, по отрицателен начин, около къщата ви. Решете дали продуктът, който купувате, би бил подходящ за вас да засадите храсти, цветя или други идеи за озеленяване, които ще текат добре.

И накрая, ще трябва да сте сигурни, че можете дори да добавите това допълнително пространство към вашия имот. В най -добрия ви интерес е да се обадите на вашите градски служители да разберете какви са ограниченията за закон за зониране във вашия район. Същото може да се каже, ако принадлежите към асоциацията на собствениците на жилища. Поставянето на мястото, където можете да поставите вашето устройство за съхранение, може да бъде ограничено само до определени райони на двора ви.

Решението за закупуване на съхранение на открито е голямо, но предимствата ще надвишават всички колебания, които може да имате. Всеки може да се възползва от повече място за съхранение. Ключовото решение е какъв вид съхранение търсите и колко от него се нуждаете. След като определите точно това, за което ще използвате това пространство, толкова по -лесно ще бъде решението в каква посока искате да тръгнете.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *