Паднах за новия грим на Sonia Kashuk, който се налага на миг на око

0 Comments

Често е забавно да се развихри с поглед с очи – знаете ли, че вида, които отнемат 30 минути минимум, изискват шест различни сенки и пет четки до направете. Но много от времето, когато довърша едно, обикновено в крайна сметка просто седя на дивана като омагьосана бучка на дървен труп и чакам тиквата ми да се превърне в карета.

Когато нямам апетит за външен вид на много стъпки, обръщам менюто си от бързи лакомства за грим-третира като новото мигане на набор от очи на Соня Кашук (12,99 долара).

Реклама

Новоиздаденият комплект с молив от три части се предлага с две пухкави блестящи крема сенки в злато и сребро и метален дефиниращ око (хаха! Почти въведох „Metallica“) в блестящ бронз.

Ако сте изкопали моливините моливи на Shake на Urban Decay, които излязоха по-рано тази пролет, може би наистина ви харесва тези две блестящи кремови пръчици, които са нещо като метални еквиваленти на дрогериите.

Нанесете ги върху капаци или линии на косъм, точно като обикновените сенки, смесвате краищата и изчакайте около минута или така, за да ги оставите да зададат. И след като са настроени, те не помръднаха за нищо! Потърках ги, напръсках вода по тях, облизах мост на гърба на ръката си и след това се надрасках с него с моя изрязан пирон – по принцип, те не стъпват, докато не бъдат запознати с тежък грим за задачи отстраняване. Харесвам.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Блестящи крем сенки в злато (вляво) и сребро (вдясно)

Метално дефиниране на очите

Swatches отляво със светкавицата: Shimmering Creme Shadow in Silver, Shimmering Creme Shadow in Gold и Metallic Eye Definer

Без светкавицата

Що се отнася до блестящия бронзов метален дефинирал на очите в снимачната площадка, тя е като пренебрегваното средно дете на Ян Брейди. Да, сладък е и се вкопчва добре да се хвърлят и водни линии, но никъде не е толкова дълготрайно, колкото блестящите креми за сянка. Удобен? – Да. И мисля, че работи добре с двата други цвята.

Дори и с посредствения дефиниращ метален очи, двете блестящи сенки от крем вземат този набор от добре цени от добър към страхотен. Надявам се Соня да стартира много повече от тях в допълнителни цветове и завършвания скоро. Мисля, че са направо невероятни.

Цена: $ 12,99
Наличност: Достъпно сега в Target, а също и онлайн
Оценка на блога за грим и обжалване: A (A+, ако облицовката продължи по -дълго)

Какъв беше връхната точка на вашия ден на гърбицата?

Моите бяха няколкото минути, които прекарах да ритам днес следобед с чаша чай от лайка. Направих кратка почивка, за да се възнаградя за постигането на всичко в моя списък със задачи.

Реклама

Какво правиш тази вечер? Идеално сега се наслаждавам на епизод на предоставяне на милиони долари (моето ново виновно удоволствие) и дразни раздели с приложението Cat-O-Matic.

Вашата приятелска пристрастена към обжалването на квартала,

Карън


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *