Домашни актуализации, които си струва да помислите за

0 Comments

, че спазването на приноса е от още един автор.

Прекарвате много време в дома си, така че искате да изглежда добре, както и да се чувствате комфортно. Правенето на актуализации на къщата ви си струва вашето време, както и пари, тъй като ще се наслаждавате повече на дома си. Също така, той ще бъде готов да предложи, както и ще се нуждае от по -малко работа, когато решите да го пуснете на пазара някой ден в бъдеще.

Има няколко актуализации на къщата, за които трябва да помислите, че ще го направят много по -съвременен, както и привлекателни. Оценка на изброяването на опциите, започнете списък с притеснения, както и започнете да измисляте кои задачи можете да изпълнявате сами, както и области, в които можете да се нуждаете от помощ от професионалист. Подобряването на къщата ви е изключително използване на вашето време, както и някои концепции дори ще ви донесат възвръщаемост на вашата инвестиция.

Боя
Една актуализация на къщата, която си струва да се помисли, е да нанесете свежа боя. Можете да рисувате стаи, акцентни стени, както и подрязване, за да помогнете за подобряване на красотата на вашия имот. Най -добрите цветове могат да направят малките зони да изглеждат по -големи, както и датирани пространства много по -модерни. Ако се чувствате амбициозни, както и имате време, можете сами да постигнете голяма част от него. Новата боя е един от най -бързите, както и много достъпни методи, за да направите къщата си да изглежда много по -добра, както и нова. Отделете време за изследване на цветовете, както и модели, преди да започнете проекта си за рисуване. Имайте предвид, че цветовете могат да изглеждат различно в магазина или в интернет, отколкото на стените ви.

Енергийно пестене на термостат
Мъдър термостат, като гнездото, може да открие вашите практики, както и да се затопля или въздух само докато сте вкъщи. Системата научава вашите практики, както и ще работи за намаляване на енергийната употреба, докато сте навън, както и да се нагреете до вашата предпочитана температура, веднага щом се покажете вкъщи. Той служи като отличен перспективен спестяване на енергийните разходи, както и ще увеличи стойността на вашия дом. Ако сте готови да направите скока, както и да направите надстройка, тогава се свържете с услуга за инсталиране на Nest Thermo, която може да ви помогне да го получите, както и да работите правилно.

Лечение на прозорци
Вашите прозорци ще изглеждат много по -привлекателни, когато настроите нови лечения за прозорци. Те могат да добавят стил, цвят, както и поверителност към вашата къща, както и ще помогнат при контрола на температурата. Не само добавяне на лечение на прозорци, за да ги разкрасите, но помислете за подмяна на стари прозорци или почистване, за да ги направят да изглеждат по -хубави. Старите прозорци са не само трудни за разглеждане, но може да са предизвикателни за отваряне, както и близо, което може да ви накара да ги използвате по -малко. Новите или актуализирани прозорци могат да запазят черновите, както и да ви помогнат да спестите и от разходите за енергия.

Нови шкафове, суета и хардуер
Друг продукт, който трябва да помислите за актуализиране, както и около къщата ви, са вашите шкафове. Можете да ги замените изцяло или да ги рисувате, както и да създадете изцяло нов вид. Започнете в кухнята, където вашите актуализации ще имат най -голямо влияние. Платете лихва и на вашите суета, както и бързо надградете тоалетна, като инсталирате нови, както и много по -съвременен избор, както и стилове. Също така е важно да разгледате хардуера на вашите шкафове, както и суета. Актуализирането на вашия хардуер е лесен, както и достъпен метод, за да ги направите много по -привлекателни, както и с времето.

Инсталирайте гръб
Добавянето на гръб е изключителен метод за привеждане на някакъв живот на иначе обикновено, както и уморително пространство. Помислете за актуализиране на кухненската си зона или тоалетната с нов, както и свеж гръб, който добавя цвят, както и уау елемент към стаите ви. Има множество стилове, както и стилове, от които да изберете, така че не забравяйте да направите домашната си работа, преди да продължите напред с този проект. Можете да изберете да настроите лента за гръб или стилът да върви целия метод нагоре по стената. Това е сравнително просто надграждане, което може да направи значителна разлика в няколко от най -съществените пространства в дома ви.

Kitchen Refresh
Вероятно прекарвате много време в кухнята си, независимо дали става въпрос за готвене, чат със семейството или забавни гости. Също така е едното пространство в къщата ви, за което бъдещите купувачи ще бъдат любопитни, както и да се грижат най -много, когато обикаляте вашия имот. Правенето на актуализации на вашата кухненска зона ще добави стойност за вашата къща, както и ще се върнете, като в пространството си. Няколко метода за съживяване на вашата кухненска зона на бюджетен план са да актуализирате вашите плотове, да настроите нови уреди, както и да подобрите осветлението. Кухненската зона е центърът на вашата къща, както и живота на домакинството, така че всеки вид време, което правите подобрения, ще си заслужава. Актуализирането на вашата кухненска зона, както и да видите точно колко прекрасно изглежда ще ви вдъхнови да искате да общите други подобрения, както и около дома ви.

Завършете мазето си
Друга актуализация на къщата, за която си струва да се мисли, еПопълване на мазето ви. Ще добавите квадратни кадри към вашия дом, които наистина можете да използвате, както и ще бъде отлична зона за отпускане или забавление. Можете да го превърнете в зона за игра, офис, център за домашни развлечения или спалня, в зависимост от вашите нужди, както и от това, което ще използвате най -много. Ако имате голямо семейство, тогава наличието на завършено мазе ще ви осигури всички много място, за да се разпространи, така че не винаги сте един от друг. Също така е добро, както и страхотно място, за да се оттеглите, когато метеорологичното състояние е топло, както и искате да се отпуснете, както и да гледате филми.

Актуализирайте входа
Входът на вашия дом е вашата възможност да създадете страхотно първо впечатление. Затова отделете време, за да разкрасите входа на дома си както вътре, така и отвън. Вашата цел е районът да накара гостите, както и посетителите да се чувстват добре дошли, както и удобно най -добре. Можете да настроите поразителен полилей, който да осветява пространството. Също така, добавете малки мебели, свежи цветя, както и килими, за да постигнете тази цел. Забавната част е, че можете да го превключите според сезона. Може да искате да го променяте наоколо, когато след време въз основа на това, което гледате. Можете също така да искате да повярвате, че пребоядисването на входната врата много по -завладяващ цвят.

Инсталирайте нови подове и чисти килими
Подовете ви са още един елемент от къщата ви, който не бива да пренебрегвате. Мръсните, както и старите подове ще влачат по външния вид на къщата ви, както и ще я направят по -стара, отколкото може да бъде. Следователно, настройте нови винилови настилки от твърда дървесина или висок клас, за да разкрасите имота си. Изберете устойчив под, ако имате животни, както и младежи, както и очаквайте много износване, както и разкъсване. Ако имате килими, помислете да ги замените изцяло или да ги почистите, като наемете експертна услуга за почистване на килими.

Инсталирайте газова камина
Инсталирането на газова камина ще направи вашата къща, както и жилищна зона стилна, както и шик. Ще добавяте стил в допълнение към топлина, когато изберете да имате работеща камина в дома си. Всичко, което изисквате да направите, е да преобърнете превключвател, както и вашето пространство ще бъде пълно с топло, както и красота. Това е работа, на която не само ще се насладите, но това ще повиши стойността на вашия дом. Газовите камини създават по-малко емисии от камини, изгарящи дърва, както и хвърляне на много по-чисти. Те също обикновено са по-евтини за настройка в дома, така че са много по-рентабилни.

Създаване на външно пространство за домашно забавление
Може да пропуснете много забавление, както и удоволствие, ако не се възползвате от задния си двор. Помислете за актуализиране на къщата си, като произвеждате външна зона за развлечения за дома, която да използвате с вашето домакинство, както и с приятели. Палубата или вътрешния двор ще ви осигурят чудесна основа за развитие, както и да се разкрасите наоколо. Когато имате инсталиран палубата или вътрешния си двор, преместването на закупуване на удобни мебели, скара, както и настроите съвременна пергола или ограда, за да добавите малко поверителност. Вероятно ще откриете, че използвате много външната си зона за развлечения за дома, както и поставяте под въпрос как точно сте живели без нея.

Екстериор почистване и декориране
Вашето озеленяване също е съществен елемент, когато се отнася до външния вид на вашия дом. Увеличете очарованието на бордюра си, като се грижите за тревата си, подрязвайте дърветата си, както и храстите, както и засаждането на живи цветя. Разкрасявайте външността си с висящи растения, добавяйки осветление, както и показване на венец или подобен продукт на входната ви врата. Освен това, почистете тревата си, като изберете пръчки, поставяйки играчките на детето си, както и регулирате всякакъв вид листа, които се задържат наоколо. Също така е чудесен шанс да разгледате вашия сайдинг, както и да го захранвате или да го замените, ако е повреден, както и остарял.

Заключение
Това са няколко актуализации на къщата, за които трябва силно да помислите, тъй като вярвате как точно можете да направите къщата си много по -привлекателна, както и да увеличите стойността му. Започнете списък за работа, както и поставете вашите концепции в загриженост, за да можете да се справите с тях един по един, както и да предотвратите да се чувствате претоварени. Също така ще искате да изготвите бюджетен план, както и да очертаете план за това, когато ще се премествате напред с всяка концепция, за да можете да останете на път. Вместо да се чувствате стресирани или разтревожени от всичко, което искате да направите, насладете се на процеса, както и вярвате точно колко много по -добре ще изглежда къщата ви, когато цялата ви трудна работа приключи.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *