Котешки стил в блога за грим и красота

0 Comments

Mac’s Hello Kitty не беше първият път, когато прекрасна котешка открадна сърцето ми в блога.

Ето един бърз взрив от миналото с участието на няколко от любимите ми котки за всички времена!

Реклама

Lip Look: Chanel Rouge Hydrabase Leopard Lipstick

„Този ​​леопард заслужава името си на Голямата си котка в джунглата. Тя е страхотен, полу-матов златен корал и ме кара да изглеждам и да се чувствам готов да се хвърля! Въпреки че в момента изглеждам доста теглене в еластичните си панталони (трябваше да имам сладолед след вечеря) и извънгабаритна тениска на възпитаниците на UC Davis, с леопард на устните си, все още се чувствам достатъчно горещ, за да дебне нищо неподозиращ човек плячка. ”

Криолан, известен още като приключения в театралния грим

„Не знаех какво да очаквам, но получих малко подозрителен, когато залепи протезен котешки нос на лицето ми. Тогава ми се разбра: Хоми вероятно нямаше да направи просто смоки. ”

С лайнерите за поп красота котешки очи е добре да сте котки

„Сигнал за мания! Pop Beauty Cat Eyes Liners ($ 16) правят прилагането на очна линия лесно и, добре, някак забавно. Наклонени като върховете на химикалките на калиграфия, тези три три силно пигментирани лайнера за молив са изградени, за да удрят правилните ъгли за гладки котешки очи (помислете за предварително гореща каша на Ейми Уайнхаус). ”

Талисман за блог за красота или суетен табби: Кой е раздели котката?

„Международна модна икона и раздели за красота дива (къси за табби котка) лунни светлини като мой домашен любимец – или, по -точно, той ми позволява да лунна светлина като негова личност. Всяка неделя следобед раздели споделя снимки от портфолиото му. Ето 10 от работните места за красота и модно моделиране, които помогнаха да се превърне раздели в котешката суперзвезда, каквато е днес. ”

Реклама

Честит петък, дами! Готови ли сте за уикенда?

Вашият приятелски квартален пристрастен за красота,

Карън


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *