Причезна коса от Jessica Simpson: Прическа или коса, нали?

0 Comments

И така, бях в салона и чаках на посещението си днес следобед, когато реших наистина да вдигна, както и да проверя кутия с прически за прическа на Джесика Симпсън.

Аз не съм изкуствен експерт по коса, но обикновено мога да належа лоша фалшива коса от миля. Е, Джесика, както и фризьорът си, Кен Павес, сигурно ме заблуди, тъй като тези неща изглеждат – * задъха * – като истинска коса.

Реклама

Предлага се на къси, средни, както и дълги версии на къдрава или директна коса.

Харесва ми да имам дълга коса, но бих искал да мога да превключвам между дълго, както и късо при намаляване на шапката. Вярвах за Боб, който разтърсих миналата година, както и дойдох * този близък * да импулсира закупуването на 15 ″ вълнообразно разширение, което всъщност не удължава косата ви, но я прави по -къса.

И тогава видях цената: 90 долара! Еха! Не е ли много? Не разбирам клек за фалшива коса, но 90 долара сигурно изглеждат скъпи.

Реших да не го купувам този път, но се приближих! Ако желанието за къса коса отново се удари, просто може да се наложи да опитам прическата на Джесика.

Реклама

Какво заявява за косата на клипа? Прическа или коса, нали?

Точно как се чувствате по отношение на клипа на косата? (проучвания)

Вашата приятелска зависимост от красотата на общността, вашият приятелски зависим от красотата на общността, вашият приятелски зависим от красотата на общността, приятелски зависим от красотата на общността,

Карън


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *