Необходимото ръководство за преминаване от наемател към собственика на жилище

0 Comments

Спазването на приноса е от още един автор.

Ако сте професионалист по наемане, но се чувствате, че е време да оставите корени, най -вероятно искате да си купите собствен дом. Вярваните в разходите още няколко години, облицоващи джобовете на безличен хазяин, без нищо, което да се покаже за него, може да бъде разрушаващо душата. Ако сте се справили да спестите депозит за къща, както и не можете да понесете вярването в отдаване под наем на какъвто и да е вид повече, спазвайте това ръководство, което да ви помогне да откриете метода си на първия ход на стълбата на жилищната собственост.

Местоположение
Ако не сте сигурни къде да закупите първия си дом, изисквате да получите лов за бъдещи райони. Докато районът нагоре, както и идната зона може да бъде привлекателна, тъй като е по -евтина, може да откриете, че тя остава нагоре, както и идвате в продължение на много години, за да намерите с криминални престъпления малко, както и високи, както и удобства, които все още липсват. За по -безопасна инвестиция за първата ви подложка може да искате да изберете по -утвърдена зона. Разгледайте историята на разходите за жилищни имоти през последните пет години. Ако те продължат да се увеличават, тогава тухлите, както и хоросанът, който купувате, ще имат по -малка възможност да изпаднат в неблагоприятен капитал. Отидете на място, което има прилични училища, отлични връзки, както и отлични удобства.

Ако имате желание да печелите пари за скромното си пребиваване, отидете за най -лошия дом на най -добрата улица, както и подобрете интериора, както и декор на подложката, която купувате. По този начин можете потенциално да разбиете цената на тавана на улица, както и да се насладите на живот в отлична зона в точно същото време.

Време
Когато наемате, както и се премествате в собственик на жилище, възможностите са, че ще бъдете за първи път купувач в долната част на веригата за жилищни имоти. Това може да означава, че вие ​​разчитате на хората по -нататък, колкото остават с времеви диапазон. Ако откриете, че договорът ви за наем приключва, преди да вземете тайните до първия си дом, може да се притеснявате за вашите вещи. Помислете за наемане на място за съхранение за кратко, за да запазите продуктите си в безопасност. Ако вече имате диван или някакви мебели, които искате да вземете със себе си до първата си подложка, вземете ги в сигурна система, както и диван сърф за седмица или две, преди да вземете ключовете си. След това можете да наемете фирма за отстраняване, която да премести нещата си от вашата система в дома ви.

Ипотека
Искате да откриете най -доброто заемане на къщи за вашата ситуация. Колкото по -голям е депозитът, който имате, толкова по -благоприятен е ставката на вашия дом заем. Ипотечните кредити се нуждаят от минимум депозит от десет на сто. Ако обаче имате двадесет или тридесет процента депозит, размерът на лихвения процент, който плащате, няма да бъде толкова висок. Пазарувайте, както и помислете за търсене на съветите на брокер, който обикновено има достъп до много по -добри сделки. Вие изисквате да покажете вашите идентификационни данни за заемане, така че се уверете, че не се насочвате към вашия овърдрафт, обработвате по подходящ начин всеки вид финансово задължение на картата за кредитна история, както и да харчите добре в рамките на своите средства.

Купуването на първата ви къща трябва да бъде интересно време в живота ви. Спазвайте това ръководство, както и направете успешна промяна от опитен наемател към собственик на дома за първи път.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *