Какво изисква вашата къща да изглежда модерно, както и да се чувствате приветливи?

0 Comments

Спазването на приноса е от още един автор.

Шоухомите често са визуално впечатляващи. Когато оглеждате такава къща, откривате, че се възхищавате на дизайна, чистотата, както и модерността на имота. И все пак е необичайно да се възхищавате на характера на такова място. Шоухомите са разработени да бъдат празни плочи, за да могат собствениците на жилища да се оформят в собствения си образ. Модните уреди на къщата, както и парчета от дизайн, са предназначени да бъдат допълнения към дом; Те не правят дом дом. И все пак, когато огледате собственото си домакинство, може да се почувства като къща, но липсва стилната на съвременния дизайн на къщата. Възможно ли е да имате най -доброто от двата свята? В крайна сметка появата на вашия дом се отразява на нивото на комфорт. Какво изисква вашата къща да изглежда модерно, както и да се чувствате приветливи?

Агенерационен дизайн.

Забравете моделите на тенденциите, които виждате в списанията или на страниците на социалните мрежи. Няма смисъл да развивате дома си с неща, които ще изглеждат датирани след няколко години или дори няколко месеца. Вие изисквате да възприемете вегичен стил в целия си дом. По този начин няма да се налага да се притеснявате да го актуализирате през следващия сезон. Същественото е да се съсредоточите върху това, което изглежда страхотно, а не върху това, което изглежда модерно. Дървесината винаги е фантастичен материал за използване. Всъщност се използва в домакинствата от векове. Дървената подова настилка изглежда много по -добре от килима – това е факт.

Естествените материали винаги изглеждат най -добре в къща. Природата е извън влиянието на човешкия дизайн, така че не е нужно да се притеснявате, че той в крайна сметка е не модерен. Никога няма да е неохладено да имате например някои великолепни цветя или растения в дома си (освен ако човечеството колективно не губи окото си за красота). Плюс това, растенията, както и цветята са много повече от просто динамични, както и естетически приятни допълнения към вашето домакинство; Те помагат да се елиминират токсините от въздуха. Така че, те ще помогнат, за да може къщата ви да се почувства приветлива както по отношение на стила, така и на физическия комфорт.

Практически изявления.

Практичността не трябва да бъде не модерна. Можете да направите къщата си практична по модерен начин. Например, може да получите осветителни тела с интересен дизайн; Не се изисква да се придържате към скучни, както и с вдъхновяващи светлинни нюанси. Това не означава, че изисквате да поръсите, както и да получите полилеи, но може да се опитате да направите изявление с вашето осветление. Както и може да искате да замените вашите удобни, но износени дивани с някакво модерно обзавеждане като тези италиански дивани. Можете да имате модерен, колкото и да се развивате в зоната на вашия салон. Както и евентуално може да получите някои добре проектирани килими, за да добавите малко топлина към вашите етажи, като същевременно запазвате стила на скромното ви пребиваване.

Завладяващ външен дизайн.

Не забравяйте, че външната страна на вашия дом трябва да изглежда също толкова изключителна, колкото вътрешната страна. Много първите впечатления наистина се броят. Това започва с входната ви врата. Входът към къщата ви трябва да се чувства топло, както и да покани. Свеж слой боя може да помогне за постигането на това. Това ще направи вратата ви да изглежда свежа, както и естетически приятна. Също така е полезно, тъй като ще предложи нов слой сигурност от елементите; Вятърът, както и дъждът могат да износят повърхността на вратата ви през годините. Можете също така да искате да окачите няколко кошници за цветя от двете страни на вратата си, за да осигурите на дома си динамичен, както и примамлив вход.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *