Пристигането до дома ви трябва да е удоволствие

0 Comments

Следният принос е от друг автор.

Нека бъдем честни, ние сме обсебени от интериорния дизайн. Това не е само невероятното набор от стилове, от които можем да избираме, но и съвременния начин, по който можем да променим дома си. С нови технологии като Alexa, Bluetooth термометри и брави от отпечатъци на пръстови отпечатъци, няма извинение защо вашият дом не ви позволява да живеете в бъдеще. Въпреки това, ние също трябва да сме много по -обсебени от екстериора на нашия дом. Не става въпрос само за обжалване на бордюра и търсене на най -добрата къща в квартала. Трябва да сме сигурни, че също така прилагаме съвременни стандарти, когато се отнася до практичността и стила. Дълго време както външният, така и интериорният дизайн се отнасяше до стил, но сега е много повече за технологията, материалите, практичността и дълголетието в дизайна. В резултат на това е ваша работа да се погрижите, вашата алея и обкръжение са щастие, с което да общувате. Студените, мрачни и тъпи гаражи и алеи от предишните десетилетия трябва да ни подминят и ние трябва да вземем домовете си в бъдещето.

Съвременна каменна алея

Досега най -добрият вид съвременна алея е висококачественият вариант на камък. Съвременен камък като полиран пясъчник. Въпреки че пясъчникът е често срещан камък, той е един от най -добрите за манипулиране и стил. Полистът пясъчник е изключително гладък, което позволява на дъждовната вода свободно да тече по повърхността. Разбира се, това показва, че водата може да се пренася и при проектирането на алеята можете да насочите дъждовната вода от райони, които не искате да бъде. Например, стоящите басейни с вода в близост до входа ви не са страхотни за колата ви, тъй като аквапланингът може да се случи, когато влизате и напускате. Неминуемо това ще ви изпрати автомобил извън контрол. В резултат на това, ако можете да насочите водата, можете да избегнете стоящи локви и да вкарате водата в дренажната зона.

Варовикът също е страхотен за алеите, тъй като може да бъде в гладка форма на камъче или бледолисти, които са много устойчиви на дъждовна вода и растеж на плевелите. Варовикът също е много гладък и може да бъде малко опасен, когато е мокър, така че да не го искате да е прекалено полиран.

Голямата процъфтяваща врата

За екстериора на вашия дом ще искате изключителна гаражна врата. Това е голямата процъфтяваща врата, която се повдига сам по себе си и позволява на вашия автомобил да влиза гладко и извън дома. Въпреки това той също защитава всичко, което е вътре, било то автомобил, косачка, множество инструменти или дори климатичния блок. Ето защо врати, които са не само стилни, но и силни, се изискват в модерен дом. За разлика от метални и дървени врати, точна гаражна врата на фибростъкло е в състояние да се изправи пред вдлъбнатини и също е устойчива на термит. Въпреки това, стайлингът е много класически, тъй като изглежда чисто като голяма дървена гаражна врата. И все пак, той е по -лек от всеки друг материал, който можете да купите. Фибростъклото не е просто гъвкаво, но е много поглъщаща топлина, така че ще предпази дома ви и от загуба на енергия. Като се има предвид, че е лек, не е толкова стресиращо да се повдига и това показва по -малко износване на механизма и веригата на повдигащия двигател.

Център на шоуто

Имаше време, когато предните градини и алеите с централни части бяха само за богатите. Сега времената са се променили и кръговите тухлени алеи са в състояние да бъдат изградени за почти всеки дом. Централният елемент може да бъде изящно бляскав с опитомен храст растителност около воден фонтан. Тристепенният фонтан за вода е нещо, което трябва да вземете предвид, тъй като цикълът на водата се контролира много по-добър от всеки друг вариант. Водата капе надолу над офорта на всяко отстъпващо парче. Това също позволява на птиците да летят и да пият, правейки алеята за природата. Някои от дизайните, които може да искате да изберете, са арфа, играещи ангели, изработени от мраморен камък. Дамите за къпане на варовик също са много популярен избор. Може би сте много повече в древните и затова гръцки бог като Посейдон с трите си просмукани копия е нещо, което може да искате да имате. Колкото и да е бял пясъчен бетон, смесен с мрамор, също може да бъде издигнат за по -достъпна цена.

Покажи ви пътя

Може да се върнете у дома един ден късно една нощ. Вие и семейството тръгнахте да вечеряте в ресторант и сега, когато сте на предната порта, вече не можете да видите пътя си напред. Ето защо се нуждаете от някакво светлинно шоу, което ви води до вкъщи. Стълбови светлини, залепващи крак от земята, са добър начин да запалите пътеката пред вас. Тези светлини на публикацията ще използват светодиоди с жълт цветен филтър, така че светлината да не е толкова остра по алеята. Бледите светлини не са препоръчани, тъй като светлините със залез злато са, тъй като последните няма да са твърде силни за черното. Вие също няма да нарушите съседите си с този вид сянка.

Въпреки това светлините, които са фиксирани в земята и блестят направо нагоре, са възвишен избор за градински пътеки. Ако имате алея с малка пътека, като например да ви водиДо гаража можете да използвате квадратни наземни светлини. Отново това са светодиоди, тъй като са много по -надеждни, по -малки и могат да бъдат по -ярки, ако желаете от всяка конвенционална крушка. Те също са много по -подходящи за условия на открито. Поставете ги по пътя си, като придавате на алеята си със слой от богатство и стил, но в същото време е практично.

За всяка модерна алея е необходима силна, но лека гаражна врата. Никога не трябва да сте в опасност да бъдете наранени от гаражната си врата, така че дървото и металът са стари новини. Фибростъклото е абсолютно пътят, когато все още може да изглежда като стандартна дървена врата. И все пак трябва да погледнете и прилягането на полиран пясъчник като на павета за вашата алея. Изключително устойчив на дъждовна вода, варовикът е и друг вариант, който можете да имате за елегантна плоска алея.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *