Осем начина, по който вашият смартфон прави живота лесен

0 Comments

Следното е принос от друг автор.

Все още има – изненадващо – много хора, които все още не са надградили мобилния си телефон до смартфон. Причините за това варират от желанието на някаква простота във вече сложен живот, за да се нуждаят само от телефон, който изпраща текстове и обажда. Защо да плащате за смартфон, когато не се нуждаете от приложенията и звънеца и свирки, които идват с такъв? Има смисъл, но може би всъщност не сте мислили какво може да посочи смартфон за вас.

Ако в момента седите на оградата и се чудите как смартфонът може да подобри живота ви, време е да спрете да се чудите. Не е нужно да мислите за това, което получавате ново надграждане, може да посочи за вас, когато имаме осем причини, написани за вас по -долу:

Информация. Без значение къде се намирате, можете да търсите буквално всичко на света. Независимо дали трябва да знаете информация за менюто за ресторант, който сте идентифицирали, и харесвате външния вид или искате да знаете много повече за историята на вашето местоположение, това е идеално там на една ръка разстояние.

Камера. Възможностите на гърбицата на смартфон могат да съперничат на професионалните, които в момента са на пазара. Можете да опаковате много по -лек за почивка, когато вашият смартфон също е вашата камера в джоба ви!

Игри. Възможността да влезете в новото приложение FFXV ново приложение Empire, където и да сте, показва, че можете да сте в крак с любимите си игри, независимо къде се намирате. Може да се забиете във влака на път за вкъщи от работа и да можете да се отдадете на малко игри. Ако като цяло сте фен на него, тогава да го направите на вашия смартфон е огромен бонус.

Навигация. Смартфон ще ви даде възможност да се ориентирате навсякъде навсякъде. Смартфоните вече имат безплатна навигация с глас, което показва, че можете да стигнете до мястото, където трябва да отидете без ръце.

Местни новини. Може да сте фен на новините или бихте могли да останете в трафика и да знаете дали нещо се случва. Така или иначе, сега имате чисто нов смартфон, който да ви даде текущите актуализации. Можете да сте в крак с него, където и да се намирате, така че никога няма да сте извън цикъла.

Комунални услуги. Най -хубавото на смартфона е как можете да го използвате. Ако ходите на туризъм, той има компас. Ако сте останали да разтърсите бебе и те са пуснали биберон, той има фенерче, което ще ви помогне да видите. Помощните програми по телефона наистина могат да ви помогнат в ежедневието ви.

Социална медия. Достъпът до Facebook, Instagram, Twitter и други платформи за социални медии е нещо, което сега се отличава в много от нашия живот идеален. В днешно време има дори инструменти за социални медии, като генератор на хештег, които могат да ви помогнат при маркетинга на вашите продукти и услуги. Със смартфон вашите социални медии наистина са на една ръка разстояние.

Електронна поща. Когато работите от дома или на пътя по пътя към срещите, трябва да имате достъп до вашия имейл. Смартфоните имат капацитета да задържат вашите лични и вашите имейл акаунти, което показва, че можете лесно да бъдете достигнати.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *