Преглед: Матрак за нектар и възглавници

0 Comments

Почивайте лесно.

Хората от Nectar щедро предоставиха матрак и възглавници за този преглед и ще намерите партньорски връзки в текста по -долу. Както винаги, мненията в този преглед са автентични и са наши собствени.

С пристигането на Нова година и още едно легло, нуждаещо се от ъпгрейд, реших, че сега ще е чудесно време да проверя страхотна марка за нови матраци. Пазаруването на матраци онлайн стана супер объркващо (не мога да ви кажа колко реклами виждам за новите марки седмично), така че исках да проверя един от продуктите, за които съм чувал най -много през последните 12 месеца , Матракът с нектар. Хората от Nectar бяха любезни, за да предоставят такъв за този преглед, така че след като почиваха с нектар на място за известно време, е време да прехвърлим пълния ни преглед.

Какво твърди, че прави?
Nectar се превърна в една от най-добре оценените онлайн марки матраци, като твърди, че предлага „точно правилно“ изживяване на съня чрез използването на няколко слоя от специализирана пяна от паметта и охлаждане на Tencel, за да ви бъде удобно през нощта. Те също предлагат щедро годишно изпитание за сън и „завинаги“ гаранция, за да запазите ума си спокойно.

Спецификации

Дишащ основен слой

Адаптивна пяна с хай-ядрена памет

Гел мемори пяна

Ватирана пяна с памет на гел

Охлаждащ капак на Tencel

Подхожда на всички легла и рамки

365 дневен пробен

Завинаги гаранция

Безплатна доставка и връщане

Пяна, сертифицирана от certipur-us

Нектарът живее ли до свръх? Прочетете, за да разберете!

Опитът за доставка и разопаковане

Сега стандарт в опита на онлайн матрака, нашият матрак Nectar пристигна плътно в разумно по размер синя кутия. Въпреки че кутията беше тежка (в края на краищата си поръчахме крал на Калифорния), не беше твърде трудно да го вземем в къщата и от кутията само с двама души.

Има две неща, които озадачаваха за моето преживяване на Unboxing. Първо, нашият матрак не пристигна в чистата малка чанта за нектар, която виждате в техните реклами. Това не е голяма работа, но просто нещо, което очаквах, след като видях това преживяване, измазано в интернет. Предполагам, че е така, защото поръчахме по -голям размер.

Второ, бях напълно озадачен за местоположението на нашите спътници! Моето известие за доставка каза, че и нашият матрак, и възглавниците са пристигнали безопасно до прага ни, но възглавниците ни никъде не бяха намерени. Независимо от това, ние развързахме и разгърнахме матрака си, само за да открием весела (поне за мен) изненада: възглавниците бяха вакуумирани с матрака! Не знам защо това беше толкова новост за мен, но никога досега не съм виждал този подход (и това идва от някой, който е виждал доста приятели, които да разменят онлайн матраци от различни марки).

Поставихме матрака на място, изрязахме пластмасата и се наслаждавахме на славата да наблюдаваме огромна подложка за пяна, която бавно повдига в живота. Матракът се напълни бързо с размер, но отнема няколко часа, за да се почувствате като напълно разширен и твърд. Възглавниците всъщност отнеха доста повече време, за да се трансформират от палачинка в подпухнали, но бяха готови да спят до края на деня.

Дизайн

Винаги се чувства малко глупаво да прегледате дизайна на корицата на матрака, тъй като веднага ще го увиете с чаршафи и вероятно ще забравите как изглежда. Това каза, че нектарът е минималистичен и привлекателен, с леко ватиран връх, който е готин на допир.

Това, което прави нектара малко по-различен от останалите матраци в дома ни (по-специално на нашата монета Tuft & иглата) са всички слоеве пяна вътре в него. Нектарът се отличава с 4 различни слоя пяна, с твърд основен слой, 3 слоя различни пени на паметта и горния капак на Tencel. Това е доста впечатляващо за матрак в този ценови диапазон и прави изживяване за сън, което е малко по -различно от това, което сме свикнали. (Знаете ли, че дори можете да си купите матраци на базата на пяна за артрит?)

Опит за сън и усещане

Опитът на съня на матрак може да бъде субективен, но ще се опитам да определя количествено нектара тук. Накратко, е изключително удобно и спи страхотно, с усещането, че мисля, че е на километри напред от типичния пролетен матрак, от който вероятно надграждате.

Ако сте нови за матраци на базата на пяна, ще откриете, че те могат да предложат различна степен на твърдост. Има класическото темперадично усещане на леглото на бабите и дядовците ви, което улавя, че харесвате Quicksand и ви кара да се потите, докато спите, и има 6-8 (от 10) твърдост, за която повечето от големите онлайн марки се опитват да снимат. Намирам матраците Casper за твърде меки и потънали (почти 5.5 или 6), докато нашата главна спалня Tuft & Needic Мисля, че почти всеки тип тяло би било удобно. Със сигурност ви привлича малко повече от Tuft & I иглата, но не ми се струва, че се чувствам в капан или горещ, както правя с каспър или темперамент. Виждам защо толкова много хора обичат този матрак.

Възглавниците за нектар са SURprisive Great също. Тъй като в крайна сметка открих възглавниците Tuft & иглата малко дебели, оценявам, че можете да премахнете плънка от възглавниците на нектар, за да ги настроите до вашето перфектно ниво на комфорт (което ги прави решение за сън, което всеки може да персонализира).

Всичко и всичко, ние сме наистина впечатлени от матрака на Нектар и имаме само две малки паяци с него. Първо, имам чувството, че спи малко по -горещо, отколкото и аз съм използван; Мисля, че това е заради пяната от паметта спрямо пяната, напоена с графит, която съм свикнал на нашата Tuft & игла. Второ, поради това, че е малко от по -меката страна, краищата на матрака ще потънат в добро количество, ако седнете върху тях. Това може да не е проблем в зависимост от рамката на вашето легло, но въпреки това нещо, което трябва да се отбележи.

Изграждане на качество и надеждност

Nectar е страхотно качествен матрак, включващ най-добрите пени и гаранция, която е една от най-добрите, които съм виждал там. Не само можете да опитате матрака цяла година; Всъщност има „завинаги“ гаранция. Ако някога сте имали матрак срещу вас след само няколко години спите върху него, ще знаете колко е успокояващо да знаете, че Nectar ще стои зад техния продукт за цял живот.

Достъпност

Използваме най -големия матрак, който предлага Nectar, и към този преглед можете да грабнете крал и две възглавници (!) Само за 899 долара. Ако наскоро сте били в магазин за матраци или дори сте направили някакво сравнение за пазаруване онлайн, ще знаете, че това е доста убийствена сделка. Дори при редовното им ценообразуване, нектарът е солидна сделка за удобен матрак, който очевидно може да ви издържи до края на живота ви (или поне докато всички не спим на леглата на задържане).

Ако копаете този преглед, моля, поръчайте матрака си, използвайки нашата партньорска връзка; Това ще помогне да се подкрепят повече отзиви като този в бъдеще

Заключение

Ако търсите по -мек матрак от пяна (особено в сравнение с други марки като Casper), не мога да препоръчам нектара достатъчно силно. Той е построен страхотно, супер уютно за спи и ще остави пари в банковата ви сметка, за да надстрои останалата част от вашата спалня. Можете да щракнете върху бутона за поръчка и да си починете лесно.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *