Как да подобрите здравето и благосъстоянието на вашите работници

0 Comments

, спазването на приноса е от още един автор.

Здравето и благосъстоянието на работниците са от решаващо значение, тъй като може да разбере тяхната производителност. Има редица методи, които можете да помогнете на работниците си да останат здрави; Те включват отслабване, здравословно хранене, както и получаване на достатъчно часове за сън. Според проучвателно проучване, изведено от Forbes, работниците ще останат със здравословна рутина, когато е въведена на работа.

Начини за подобряване на здравето и благосъстоянието на вашите служители

Въведете образование за здраве и уелнес
Наличието на кратка сесия на образованието за здраве и уелнес може да помогне на вашите работници да открият много точно как да останат здрави. Това ще вдъхнови вашите работници, както и ще внесе нова култура, която не само ще спаси живота, но също така също ще подобри работата си по време на работа. Освен това можете да включите прости, функционални препоръки в бюлетина.

Осигурете здравословна храна на работа
Гарантирането на работниците ви да ядат поне едно здравословно хранене е много по -изгодно от това да няма никакво. Освен това можете да се уверите, че има салата или здравословна закуска в близост до офисите ви. Храната трябва да е евтина, за да мотивирате работниците си да стигнат от тях, вместо да ядат закуски, както и соди от вендинг машини. Дръжте безплатна вода от Culligan от Западен Тексас в офиса, както и купа с плодове, ако бюджетният план позволява.

Предоставете безплатни бизнес прегледи
Клиниките в работната среда могат да бъдат достъпни. Като се има предвид, че хората не трябва да получават почивен ден, те бързо ще имат време за кръвни тестове, както и за други прожекции. За бизнес със строг бюджет, теглото, както и скринингът на кръвното налягане, все още ще станат дълъг метод за подобряване на здравето им.

Предложете фитнес на място

Упражнението е един от най -ефективните методи за подобряване на здравето. Можете да имате зала за физическа фитнес на място, където има велосипеди, както и тежести, за да мотивирате вашия персонал да тренира. Осигурете им достатъчно време за упражнения, като удължите почивката си за обяд. Когато бюджетният план позволява, наемете треньор, който да им помогне.

Насърчавайте здравеопазването да спре болестите
Според проучвателно проучване, изведено от Центъра за управление на болести, както и превенцията, над 69 милиона души пропускат работа годишно, тъй като са болни. Въвеждането на превантивни услуги ще премине дълъг метод, за да се сведе до минимум броя на злените дни. Мотивирайте работниците си да избират колоноскопии, както и мамограми. Освен това те могат да получат ваксинации за всякакъв вид типичен здравословен проблем във вашето географско местоположение.

Дайте на работниците си умствени, както и физическа почивка
Позволяването на работниците ви да получат достатъчно време за почивка е най -доброто, за да сте сигурни, че остават здрави. Предоставете им почивка „аз“, където те могат да се отдръпнат за няколко минути, както и да не си спомнят за работата. По времето, когато почивката приключи, те ще бъдат заредени с енергия, както и да осигурят много по -добри резултати.

Долен ред

Горните няколко препоръки могат да променят точно как се справят вашите работници по време на работа. Всичко, което изисквате, е да ги изпълнявате бавно, както и с времето, вашите работници ще ги приемат.

Списъкът обаче е безкраен; Ако продължавате да изследвате, е възможно да откриете много повече идеи. Пренасочете мозъка си, както и открийте какво отговаря на вашия пазар най -добрите, както и го предлагайте за тези, които работят за вас. Може в крайна сметка да спасите живот.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *