Прогнозата изисква облаци с нов столичен почистващ грим за грим за разпад

0 Comments

, че е официална-кожата ми, както и аз не получавам никакъв вид по-млади, както и защото ние харесваме дълго носещия грим за очи, и двете от и двете от и двете от грима за очи с дълъг износване, и двете от и двете от грима за очи САЩ бяха подготвени за желето, което е новият почистващ грим за грим на Metropolitan Decay (24 долара), кремообразен гел, разработен за размахване на водоустойчив грим на очите, докато овлажнява деликатната кожа около очите.

Продуктите включват много изящни компоненти като богати на антиоксиданти червена боровинка, както и малини от малина, екстракт от морски камшик (подобно на корали, също така се разбира като морски вентилатор; екстрактът има противовъзпалителни свойства), орех на ядки кукуи (a Мощен полинезийски омереник за подпомагане на хидратацията), овесено масло (за мотивиране на производството на колаген), както и бета каротин (за гладко, както и намалява появата на бръчки).

Реклама

Открих аромата бързо, тъй като е … интересен – като Eau de Vanilla, Cool Musk, обувки за тренировки, както и космически тамян в колежа. Не е награден аромат, но вярвам, че кремообразната текстура, която се чувства практически като лосион, както и се разпространява бързо по капаците ми, както и миглите, го компенсира.

Тази седмица се отказах от криза срещу редица дълготрайни продукти за грим на очите, както и открих, че докато аз съм клиент, както и силни, обикновено елиминира всичко. Два сфери с грах върху памучна сфера се грижат за дълго носещата гел очна линия, две слоя водоустойчиви талисмани, грунд, консилер, както и грим за вежди от едно око, но аз наистина трябва да го масажирам, за да премахна всеки последен Малко продукт от миглите ми, както и капаците.

Не вярвам, че ще се опитам отново да използвам криза, за да премахна грима по моите водни линии, но тъй като когато го получих толкова близо до очите си, той остави малко облачен филм, който временно замъгли визията ми. Изчисти се, след като поръсих малко вода в очите си, но не искам да предлагам да поддържам това всеки път, когато премахна грима си за очи, знаете ли? За заслуга на продукта, поне не ужил.

Кризата на Urban Decay заявява не е мазна, както и аз съм съгласен с това. Определено не е толкова мазен, колкото отстраняването на мазен грим за очи като на Lancome, но аз вярвам, че оставя малък филм/остатък зад себе си.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Харесвам срив, но не мога да заявя, че съм влюбен. Използването му се нуждае от много усилия за моето нетърпеливо @SS, LOL! Въпреки това е избор, ако сте идентифицирани да отидете на жестокост напълно безплатно (предполагам, че морските камшици/феновете на морето не се замислят за животно). Продуктът ефективно премахва тежките неща за отговорност, стига да имате мазнина от лакътя.

Реклама

Цена: 24 долара за тръба от 2,5 унции
Наличност: Очаквайте скоро в Sephora, Ulta, изберете магазините на Macy, както и по същия начин онлайн
Грим, както и оценка на блога за очарование: B-

Вашият приятелски настроен чар на общността,

Карън


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *