Бърз съвет за красота – Дръжте кърпичките за бебета близо до дивана си или навсякъде с вашите паркове за гледане, за да гледате телевизия

0 Comments

след дълъг ден, обичам да се отпускам понякога, като гледам тели. Какво мога да кажа? Бъфите повторни са по -скоро успокояващи. Както и не се преструвайте, че можете да издържите примамката на маратоните „следващия топ модел на Америка“ на VH1. Разбирам, че не можеш. Това е физически невъзможно.

Както и да е, след като се настаня на дивана, или се включвам в шоуто, или също толкова мързелив да ходя до банята, както и да перая лицето си. За лечение на това обстоятелство поддържам кърпичките за бебета (или пакет от ежедневни лица на Olay, които разкриват дали мога да получа пакет в продажба) в чекмедже на страничната маса. Просто посягам, извадя се, както и изтривам сделката си, докато гледам шоуто си!

Реклама

И преди да започнете да ме мразите, че съм мързелив, изключително предлагам да опитате това. Това е наистина изключително удобно, както и ме спести от заспиване на дивана с пълна сделка с грим много пъти!

Вчера се забавлявах толкова много в следобедния чай с Мери Ан, както и с Кристин. Прекарахме часове в наваксване, както и получих огромен кофеинов бръмча – беше толкова интензивно, че едва можех да карам. Въпреки треперенето, като току -що свалих Lil ‘, както и голяма част от специалния сироп за кашлица на дядо, се справих, за да го направя къща, без да се блъсна в BMW (известен още като Honda Civic of Marin). Беше трудна седмица, но този уикенд го компенсира.

Толкова се радвам, че новият сайт е накрая. Много благодаря на съпруга ми, че ми помогнаха фактора на сладостта.

Реклама

Очаквам страхотна седмица, както и фантастични неща, които предстоят.

Вашата приятелска зависимост от красотата на общността,

Карън


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *