Редовният кръг: Статии, които може да сте пропуснали

0 Comments

да се увеличи, както и блясък, сутрешна слава! Независимо от всичко, това ще бъде великолепен ден. Както и ако чрез някакъв жесток обрат на съдбата не е, добре, че това просто показва, че утре ще бъде още по -добре.

Как върви тази сутрин? Направихте ли нещо забавно снощи? Като може би да видите новия Хари Потър?

Реклама

Всичко, което мога да заявя, след като вчера хванах късен следобед, е WOW! Какъв спектакъл. За мен беше трудно да не се наслаждавам на това, като се има предвид другите филми, като се има предвид, че всички те се сплитат заедно, но вярвах, че е чудесен дори по негови заслуги. както и сега е завършен.

Когато вярвате колко често книгите се превръщат в лоши кино, както и точно колко често се влошават продължаването, е изключително да имате поредица от осем филма, всички от които не са били само хитове на бокс, но също така са били похвалени от феновете както и филмови критици. Неща като това не се срещат изключително често, както и да повярват – основните актьори, тези младежи почти са на 20 -те си години, няколко от тях се отправиха към колежа, както и имат осем изключително успешни кино под коланите си .

Заснемането приключи отдавна, но през последните няколко седмици има премиери, празненства, както и интервюта по целия свят. Когато яростта умре, се съмнявам дали някой тип от тях ще си помисли: „Къде да отида оттук?“ Аз съм на 21, богат, както и никога повече не трябва да работя. Все още ли ходя в колеж? Ако го направя, какво да уча?

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Трябва да е малко плашещо по свой начин, нали? Искам да кажа, има ли такова нещо като чувството, че и вие сте достигнали своя връх скоро?

Хм … нека да попитаме раздели.

Anywho! Надявам се днес да имате фантастичен ден. Няма огромни планове за мен. Най -вероятно просто ще остана близо до къщата, както и ще настигна някои четене.

Преди да стъпим към нова седмица, ето бърз поглед назад към няколко от нещата, за които говорихме тази седмица в блога.

Говори с теб скоро.

Редовният кръг: Статии, които може да сте пропуснали

Mac Unsung Heroes
Lipglass въпреки

И така, аз абсолютно имах стил на Джоуи Лорънс „Уау!“ момент в магазина на Mac миналия уикенд. Бях там, избирайки своята обидна тръба от днешния Unsung Hero, Mac Lipglass, въпреки това (14,50 долара), когато разбрах, свети глупости! – Използвам този Lipglass по -дълго от няколко от жените, които купуват в този магазин, са били живи!

Сериозно, аз използвам злоупотреби от приблизително 12 години. Предполагайки, че типична от две тръби годишно – да, много ми харесва – това са 24 тръби.

Започнах да използвам злоба скоро, след като през 1999 г. взех задача като юридически асистент в законодателната фирма. Бях в началото на 20 -те си години, но най -вероятно изглеждах малко по -млад от това по онова време. Хората щяха да ме спрат в залите, като предположим, че съм един от стажантите с високи институции, както и да питат неща от рода на: „О, ти ли си нечия дъщеря?“

“Хм … да?” Бих казал, малко объркан. “Ами ти?”

Или „Това ли е вашата лятна работа?“

“Е, нещо като, обаче, наистина бих искал да го запазя със зимата.”

Доста скоро се опитвах да изглеждам по -възрастен, което за мен посочи, че поставя косата си нагоре в кифличка, използвайки очилата си вместо контакти, както и да наряжа устните си с Mac Site. провери още …

Да бъдеш силен с едно сенче наведнъж,
В тази ситуация nars outmer

Да вървиш със грима си за очи, като се върнеш към основите, може да бъде много забавно. Вярвате или не, изглежда забележително като това синьо котешко око с участието на сенките на NARS Outmer (23 долара), новото ми предпочитано синьо, не е задължително да се включват лодки с продукти.

Този специфичен котешки очи опакова остри уолоп, благодарение на голяма част от Outmer, както и се нуждае само от една сянка, няколко инструмента, положително мислене, както и страхотна част от времето (за мен, от 20-30 минути) . Тук отидох със смели, синьори, но може и толкова бързо да използвате още един цвят, който се случва да имате под ръка, като жълто, оранжево, розово или зелено. провери още …

Метрополитен разпад есен 2011
Swatches, снимки, както и забавна във вторник сделки за деня

Yowza! Може да не чакам да задоволя 15 -те нови цвята на сенките в колекцията на Metropolitan Decay Ethumn 2011.

Ето снимки, както и монтии от тях, както и останалите продукти в изданието, заедно с бърза разбивка на външния вид, който използвах днес следобед, което, трябва да кажа, беше повлияно от тилите, както и лилавия вид, използван от Дизайнът за кампанията на UD есен 2011, както и не от това неудобно събитие с горещия пожарникар миналата година. провери още …

Тези Mac полу -ценни
Минерализираните ружове са 100% страхотни

Ако не сте изскочили от брояч на MAC, за да опитате трите нови Mac Mineralize Blushes (23 долара) от полуобивната колекция, опитайте се да молив в екскурзия, ако можете. Вярвам, че всички са страхотни, особено ако харесвате естествено-looking буза, както и ружове, които са лесни за прилагане.

Постигнах за усещане за зачервяване (мраморизирана комбинация от розово, синьо и кафяво), пресована кехлибар (смесица от бежово, голи, както и кафяво), както и топлина на коралите (микс с корал Като праскова) рутинно като се има предвид това миналата седмица. И трите се разпространиха като топло масло върху хляб, нанасяйки се гладко върху бузите, както и им осигурява великолепен, току-що сгънат вид с един или два слоя. провери още …

9 неща …
Никога не съм очаквал

Виждате ли някога нещо на работа или вкъщи, или разпознавате нещо за себе си, както и казвате: „Никога не съм очаквал…“ Харесвах, „Никога не съм очаквал да харесвам брюкселски кълнове“ или „Никога не съм очаквал да имам 23 Котки ”?

Някои неща ви карат да отидете „хм…“ други, като нещата в този списък, който започнах вчера в моя дневник, да те накарат да отидеш „Кой го биеш?“

Ето и девет (красота, както и друго) неща, които никога не съм очаквал да видя или изпълнявам в живота си. Ако се чувствате като се присъедините, моля, споделете вашите в коментарите (и не е нужно да изброявате девет). провери още …

Метрополитен разпад есен 2011
Удря голямо разнообразие от бележки

Танцувайте с мен, дами, в топ 40 удара на есента на Metropolitan Decay (хайде, не се срамувайте). Независимо дали сте сладка, която харесва традиционните цветове, неутралната любяща линия или мацето, което не може онлайн без големите си, силни ярки, DJ има малко нещо за всички в плейлиста тази вечер.

Подобно на радиостанция, която играе поп през часовете през деня, както и техно през нощта, най -актуалната колекция от очи на UD, както и продуктите за устни балансира практични, ежедневни предмети, като нова къдричка, продукти за вежди, маскара, както и неутрални сенки за сенки както и лайнери, с подписа на марката Brights.

Чакай – ще поговорим много повече след минута. Засега сложете обувките си за танцуване. провери още …

Да, ще взема билет за каране
Колекцията на метрото China Glaze тази есен

Когато затворя очи, както и спокойно съзнанието си, виждам как градът ми се е …

Дори и от целия метод тук, 40 истории над улицата отдолу, мога да чуя шума, както и суматохата на столичния живот. Има отдалечена аларма за превозно средство, въртяща се като кокошка, а за ушите ми се издигаше с бетонните каньони. По -близо, дросела на автобусен двигател се отваря, когато се отдръпва от бордюра, както и превозните средства носят разговори с звукови сигнали вместо думи.

Седя на бюрото си, пишете под голям прозорец, който почти покрива цяла стена от моя висок апартамент или апартамент в небето (за щастие, в общност извън обсега на мъглата). От бюрото ми прозорецът изглежда като голяма синя картина към окото ми. Когато стана от стола си, отидете до прозореца, както и погледнете надолу … проверих повече …

също така се занимава с капка лимон за застраховане на сянка
Грундът за сенки за очи желае да изтрие червено

Напоследък съм на кулинарен ритник, знам, че готвя много повече от обикновено, тъй като колкото и да ми харесва замразената пътека за храна в Trader Joe, вярвам, че тази година съм попаднал в горната си граница за микровълнова боб Буритос. Както и през цялото време, когато съм набирал на печката, също доведе до стряскащо откритие: лимонова жар – скрапките, които получавате от пускането на лимон срещу ренде – тези неща са камионът Muthu ‘ Шиз!

Състои се от всички тези ароматни, ароматни масла, които го правят фантастична подправка за ястия като риба, тестени изделия, салата, както и доста всичко, както и всичко друго, на което го добавях напоследък.

Обзалагам се, че ако не съм внимателен, това, което все още е просто силна инватурация, може да се взриви в пълноценна пристрастяване към лимон.

И тогава какво? Къде бих бил?

Реклама

О, разбирам – най -вероятно вярвам в лимоновата жар, докато играя с новото, както и да се занимавам с застрахователното покритие на сенките, намалява лимона за оглеждане на цвета (18 долара). провери още …

Вашата приятелска обжалване на общината,

Карън


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *