Съвети за закупуване на първата ви къща

0 Comments

Спазването на приноса е от още един автор.

Имотът в чужбина представлява фантастична инвестиционна възможност. Без значение дали купувате за функцията за преместване в чужбина или тъй като искате да спечелите печалба, вие изисквате да закупите внимателно. Запазвайки това да се каже, проверете, за да намерите някои полезни предложения, които ще ви помогнат.

Използвайте експертен бизнес – на първо място, както и на първо място, най -важното ръководство е да използвате услугите на бизнес, който се фокусира върху жилищна или търговска собственост в страната, в която се премествате конкретно. В днешно време, с много повече, както и много повече хора, които купуват имоти в различни страни, има много бизнес, които имат вили за продажба по целия свят. Ако използвате този вид бизнес, няма да получите опит на някой с експертно разбиране в страната, от която се интересувате.

Никога не посочвайте договор, който не разбирате – не правете критичната грешка при подписването на договор, който е на турски, мексикански или какъвто и да е вид друг език, когато нямате намек за това, което посочва. Вместо това се уверете, че са предоставени два договора, т.е. един на езика на страната, в която се премествате, както и един на английски. След това трябва да накарате вашия адвокат да отиде с превода, за да се уверите, че е точен.

Не избягвайте проучването – голяма част от хората разглеждат проучването като пропилящи се пари. В крайна сметка вече имате толкова много други неща, за които да спестите! Въпреки това, може да се окажете с катастрофа на ръцете си, ако не получите проучване. Това ще ви предупреди за всякакъв вид перспективни проблеми, независимо дали става въпрос за контрол на вредителите, структурни проблеми, влажни или нещо друго.

Проверете пригодността – от съществено значение е да се уверите, че жилищната или търговската собственост е най -подходяща за вас. Вие не само изисквате да вярвате на вашите нужди днес, но вашите нужди в бъдеще. Нека заявим, че търсите място, което да отдадете под наем. Страхотно, изберете някъде изтъкнати с високи добиви за наем. Но какво ще стане, ако искате да се преместите там след година или две? Най -доброто ли е местоположението за вас? Можете ли да си представите, че живеете там?

Фактор на всички разходи – една от най -значимите грешки, които хората правят при закупуване на жилищен или търговски имот в чужбина, подценява разходите, които се отнасят. Първо, вие ще имате пълната цена на жилищната или търговската собственост да финансирате. Тогава ще имате много повече от това: ще имате каквото и да е от застраховка, до регионални данъци, до адвокатски хонорари. Най -доброто нещо, което трябва да направите, е да добавите 10 на сто към вашия бюджетен план, за да сте сигурни.

Както можете да видите, има много, за които трябва да се мисли, когато се отнася до закупуването на жилищна или търговска собственост в още една държава. Независимо от това, ако се съобразявате с всички представени по -горе насоки, ще можете да сте сигурни, че ще откриете идеалната жилищна или търговска собственост за вас, независимо къде в света вярвате да се преместите.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *