Осигуряването на задния двор е безопасна среда

0 Comments

, следният принос е от друг автор.

Излизаме от зимните месеци и много от нас обръщат ума си към пролетта и лятото. Тези сезони обикновено ни виждат да прекарваме все по -голямо количество време на открито, наслаждавайки се на доброто време и елементи. Така че, не е твърде изненадващо, че ние също обръщаме ума си към нашите външни пространства. По -голямата част от нас са склонни да пренебрегват тези райони през по -студените времена на годината – кой иска да се оправя, когато са замръзващи, дъжд и сурови ветрове? Има голям шанс да имате много работа на ръцете си, когато става въпрос за това, че ще направите отново задния си двор и обитаем. Може би най -важната област, върху която се фокусирате, когато се включите в този процес, е безопасността. Така че, нека отделим малко време, за да разгледаме няколко различни начина, по които можете да превърнете задния си двор в наистина безопасна среда, преди да започнете да прекарвате продължителни периоди от време в него.

Коси тревата

Всички с градина с трева трябва да косят тревата редовно. Разбира се, има естетичен аспект на това – искаме нашите зелени пространства да са спретнати, подредени и искаме да се отървем от плевелите. Но вие също трябва да косите тревата редовно в името на безопасността. Дългата трева може да прикрие всякакви проблеми и заплахи. Поддържането му на кратко означава, че ще можете да идентифицирате тези проблеми много по -бързо и лесно. Потенциалните проблеми могат да включват остри скали или камъни, счупени бутилки, промени в нивата на земята и неравномерна земя. Докато сте в това, може също да искате да издърпате всички плевели, които присъстват. Те могат да растат невъзпитани и да се заплитат, когато се оставят на собствените си устройства. Издърпването им гарантира, че краката ви не се хващат и намаляват шансовете за фишове и падания.

Елиминиране на заплахи за дивата природа

Докато нашите вътрешни пространства са склонни да бъдат сигурни, нашите външни пространства са много по -отворени за влизане и преминаване на дивата природа. Това е добре, но има стъпки, които може да искате да предприемете, за да гарантирате, че присъствието на дивата природа не е опасност за вас.

Премахване на мъртви животни

Намирането на мъртво животно във вашето външно пространство е натъжаващо и вероятно ще искате да премахнете тялото, преди да започне да се разпада. Но никога не знаеш как е умряло това животно – може да носи болест. Така че, обадете се на професионалисти, за да премахнете животното, а не сами да се справите със задачата.

Обезкуражаващи големи животни

Ако случайно живеете в район, в който особено големи животни могат да си проправят път на вашата земя, може да се уплашите разбираемо. Но е важно да запомните, че тези животни се опитват само да оцелеят и да поддържат добро качество на живот. Въпреки че биха предпочели да прекарат време далеч от хората, те могат да бъдат принудени да се взират в човешки селища в търсене на храна, тъй като ние изграждаме домовете им, премахваме домовете и храната им и заемаме все повече и повече място за себе си. Така че, бъдете мили и разбиране. Има хуманни начини, по които можете да обезкуражите тези същества да стъпват на крака върху вашия имот. Не забравяйте, че основната атракция, привеждаща тези животни във вашия дом, вероятно е храна. Инвестирайте в устойчиви на мечки кутии за боклук от серията CE и рециклирайте кошчета. Те ще попречат на мечките и други големи животни да имат достъп до вашия боклук, което за тях е лесен и удобен източник на храна.

Проверете здравето на вашите дървета

Дърветата са склонни да са доста здрави. Но особено грубите метеорологични условия могат да ги видят да се очука или да се повредят. Добре е редовно да проверявате здравето на вашите дървета. Падащите дървета могат да представляват истинска опасност и трябва да гарантирате, че дърветата ви са здрави и стоят силни, за да избегнат злополуки и наранявания. Никога не приемайте, че едно дърво ще падне веднага след буря или пристъп на лошо време. Някои остават стоящи, тъй като са подкрепени от нишка и падат на по -късна дата. Клоните също могат да се разхлабят и да останат високи в клоните, докато леко се нарушат и не паднат по -късно! Ако не сте сигурни как сами да проверите здравето на дърветата си, можете да се обадите на професионален специалист, за да помогнете.

Това, разбира се, са само няколко потенциални опасности, които може да намерите в задния си двор. Има много повече там, но това е добро място за начало! Включете стъпките към превръщането на вашия двор в безопасна среда по -рано, отколкото по -късно. Това не само ще направи пространството да бъде сигурно по -рано, но и ще сведе до минимум работата!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *