Съвети за обжалване в четвъртък: Съставете като бележки към себе си

0 Comments

През юни 1993 г. бях старши в гимназията. Завършването беше точно зад ъгъла, както и може би вече вкусвам гъвкавостта на живота на колежа през есента.

Един от часовете ми, че семестърът беше психологическа програма, преподавана от фантастичен учител, г ​​-н Фридман. Той имаше истински подарък за свързване с ученици, както и класът му беше толкова забавен.

Реклама

В последния учебен ден господин Фридман ни накара да се упражняваме.

Той ни каза да съставим нещо страхотно за всеки от нашите съученици на малко фишове хартия. В края на упражнението всеки стажант имаше 30 фишове хартия с 30 положителни изявления.

Бележките бяха анонимни.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

По -късно същата вечер седях на бюрото си, както и проверих с различните бележки. „Вие сте силна воля, както и умна.“ “Трудно ви е да работите.” “Ти си добре се държиш.” LOL!

Бележките ме накараха да се чувствам специална, оценена, както и обичана.

Когато дойде време да замина за колежа, сложих бележките си в кутия, както и ги взех със себе си.

Запазих тези фишове от хартия 16 години, като ги извадих, за да проверя кога се чувствах синьо или се справих с огромна трудност в живота си.

Бележките ме утешиха с много тежки времена, като тези първи самотни години на колежа, когато се почувствах невъзможно да си взема лагерите.

Четох с тях снощи, когато ме удари: трябва абсолютно да съставим тези бележки на себе си!

Вземете няколко фишове хартия (голямо количество, като 20-30), както и на всяка от тях, съставете нещо положително или страхотно в себе си.

Дръжте ги в специална кутия или буркан, както и го оставете настрана в безопасност. По този начин можете да ги извадите, когато изисквате мотивация или сила.

Реклама

Да, разбирам, че е малко нахално, но малко сирене никога не наранява нито един човек (ммм … Гуда …).

Вашата приятелска обжалване на общината,

Карън


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *