Идеи за безопасност за домакински инструменти и машини

0 Comments

Следният принос е от друг автор.

Работата около къщата може да бъде забавна. Правенето на проекти за себе си също може да ви спести много пари. Това обаче е вярно само ако управлявате инструментите си сигурно. Сметките за здравни заведения са скъпи. Следвайте тези идеи за безопасност, за да получите стойност на парите си.

Компресор за въздух

Можете да използвате въздушни компресори у дома по причини като пълнене на гуми или захранване на пистолет за нокти. Можете да помислите за придобиване на различни продукти на Air Compressor Jacksonville FL, за да ви помогнат във всичките ви проекти. Те наистина могат да ви помогнат да отрежете времето за всичко, върху което работите, но има някои насоки, които трябва да следвате. Обърнете голямо внимание на производителя, като се опитате да намерите течове на въздух или масло. Уверете се, че всички клапани и маркучи са непокътнати. Винаги носете защитни съоръжения като ръкавици и очила. Използвайте компресори отвън, ако те са типът газ.

Резервоар за пропан

Има няколко причини за използване на резервоари за пропан у дома. Една от най -често срещаните цели е за барбекю решетки. Не използвайте уреди като тези на закрито. Докато наблюдавате различните части като клапани и регулатори, не се опитвайте да ги поправяте, освен ако не сте професионалист. Газът с пропан е много запалим, така че имайте телефон наблизо, само в случай, че трябва да се обадите на линейка. Въглеродният оксид може да се прояви, когато пропанът не гори правилно. Ако пламъците не са сини, може да има проблеми. Ароматът на сяра може да показва теч.

Пожарогасител

Да се ​​надяваме, че никога няма да се наложи да използвате едно от тях. Независимо от това, трябва да знаете как да ги управлявате ефективно и безопасно. Внимавайте с датата на изтичане. Те не са посочени да продължат за неопределено време. Когато проверявате датата, разгледайте и маркуча, клапана и управлението за всякакви несъвършенства. Дръжте пожарогасителите на лесно разстояние, особено в близост до кухнята. Съхранявайте ги между -40 и 120 градуса по Фаренхайт. Когато ги работите, насочете пръскането в основата на пламъците и се люлейте отстрани.

Генератор

Много хора държат генератори у дома като авариен източник на енергия. По време на бури, например, те могат да поддържат къщата ви стабилна, за да можете да готвите, да поддържате хладилника си и да останете топли. В зависимост от типа, те могат да работят непрекъснато от 24 – 72 часа. Не съхранявайте и не работете генератори в затворени пространства. Това може да ви остави предразположен към въглероден оксид. Със сигурност не ги излагайте на огън. Генераторите се нуждаят от промени в маслото точно както правят автомобилите. Това трябва да се случва на всеки 100 часа употреба най -много.

Както можете да видите, общата тема за всичко това е да ги проверявате редовно. Ако се уверите, че всички части винаги са в работно състояние, можете да запазите себе си и семейството си в безопасност.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *