Коя е най -добрата подова настилка за малка баня?

0 Comments

Следният принос е от друг автор.

Днес светът се движи към тенденцията на по -малките жилищни пространства. Това движение набира популярност. Вместо да бъдат считани за „понижаване на оразмеряването“, собствениците на тази тенденция разглеждат това като възможност да се зарадват на недостъпни досега луксове. С обикновено по -малки къщи, днешните собственици на жилища се стъпват в възможната територия на обновяването на дома, като персонализират домовете си по свой вкус. За първи път домашни реновитори процесът може да бъде сложен; С привидно неограничените опции, изборът на най -добрата подова настилка за малка тоалетна може да бъде объркващ сам по себе си. Когато избирате подови настилки за баня, е от решаващо значение да се претегля в множество фактори, като вашия стил, бюджет и начин на живот. Продължете да четете, за да научите за най -добрите опции за подови настилки за вашите малки бани.

Класически керамични подови настилки
Керамичната плочка е една от най -популярните опции за подови настилки. Популярността му не е неоправдана. Спортувайки широка гама от модели, цветове, форми и стилове, керамичните плочки могат да се използват за създаване на фантазия мозайка или инсталирана в големи плочки за елегантен модерен вид. Това е универсален вариант, който може да отговаря на практически всякакви естетически стил, който собственикът на жилище търси. Той е траен, не страда от деградация, причинена от трафик на краката, наводняване или износване, за разлика от други форми на плочки. Този класически вариант е траен, водоустойчив и устойчив на петна, като има потенциал да продължи десетилетия наред. Керамичните плочки обаче са предразположени към инциденти с плъзгане и падане и могат да бъдат студени под краката. За да посредничи в тези проблеми, собственикът на жилище трябва да избере сертифицирана устойчива на приплъзване на плочки. Освен това собственикът на жилището може да избере да монтира лъчева система за отопление на пода, поддържайки боси краката топли по време на студените зими на Вашингтон.

Елегантна подова настилка с винил
Бюджетен вариант, който не се жертва на стил, винил може да предложи на собственика на жилището с външния вид на конвенционалните настилки от висок клас. Виниловата настилка на тоалетната се предлага в голям избор и може да имитира външния вид на твърда дървесина, естествен камък и керамична плочка. Освен това висококачествената винилова настилка, за разлика от колегата си от пили и пръчки, е устойчива на увреждане на водата, надраскване и оцветяване. Освен това е устойчив и няма бързо да се разгради в резултат на краката. Отделно, подложката за филц или форма прави винил по-мека алтернатива от подовата настилка от дърва или плочки, като избягва инциденти с тоалетни за приплъзване и падане. Универсален и евтин вариант, винил е идеален за тези, които искат да реновират малката си тоалетна на бюджет, като все още поддържат стил.

Корковата настилка предлага екологична опция
Обикновено изработена от кората на дъбовите дървета, настилката на корк е възобновяем ресурс и е чудесен вариант за подови настилки за собствениците на жилища, които искат да намалят екологичния си отпечатък. Освен че е екологично чист, настилката на корк е хипоалергенна опция, която е устойчива на плесен, плесен и щети от вода, което го прави оптимален за банята. Освен това, корковите настилки имат топлинни свойства и са меки и гъбести, за разлика от много по -конвенционалните си колеги, които могат да бъдат студени под краката. Меката и гъбава текстура на настилката на корк също помага да се избегнат често срещани инциденти с тоалетни за приплъзване.

Универсален ламинат настилка
Евтинен заместител на подовата настилка от твърда дървесина, ламиниращата настилка предлага визуалната привлекателност на настилката на дърво, като същевременно остава лесна за почистване. Вероятно най-значимата си точка за продажба, ламинатната плочка имитира стила на подови настилки от твърда дървесина без значителния етикет на цените и отнемащо време за поддържане на подови настилки от твърда дървесина. Ламинираната настилка е надраскана и устойчива на петна. Освен това е в състояние да се справи с влажните условия на тоалетната, много по -добре от дървесните подове. Въпреки че, недостатъкът на ламинираната настилка е, че обикновено той продължава само десет години.

Ако обмисляте малко прекрояване на тоалетната, посегнете към изпълнителите на домашни грижи, водещите изпълнители в Сиатъл.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *