За цената тези 3,49 долара есенция гел очна линия имат Mac Fluidline Whipped

0 Comments

Essence продължава да ме разтърсва като ураган (и да вземе света на грима за дрогерия от буря). Какви страхотни, малко краде тези пигментирани, дълго носещи гел очна линия! Те се предлагат в три нюанса – Matte Black Midnight в Париж, блестящи тапети Лондон бебе и блестящи лилави Берлински скали – и струват само 3,49 долара всяка.

Пухкавата текстура на тази сватба на сватба на бита мус и Fluidline на Mac $ 15 изобщо не ги задържа. Всъщност, с четката Sonia Kashuk Bent, ги намирам за изненадващо лесни за нанасяне и тъй като те също бързо изсъхват – като, за по -малко от минута – завършвам облицовката с тях за по -малко време, отколкото е необходимо, за да кажа, “ Бен Маккензи е горещ! ”

Реклама

Е, знаеш ли.

И дори без помощта на моята надеждна база за сенки на Nars Pro Prime Smudge, те остават поставени през целия ден, без да се разпадат или избледняват.

Полунощ в Париж вляво; Лондонско бебе вдясно

След като прекарах полунощ в Париж, отидох в Лондон, скъпа! Играя с тези два нюанса от няколко дни и съм впечатлен. Докато полунощ в Париж се представя като възхитително адекватна, стандартен черен лайнер (чудесен за външен вид на котешко око), лондонското бебе кара това момиче да се развихри. Блестящ, тъмен тауп, леко подправен с лилаво, това е забавна алтернатива на черно и кафяво. Тя трябва да се съчетае изключително добре с повечето неутрални сенки като таупе, кафяво и бежово и дори нюанси на розово.

Реклама

Цена: 3,49 долара всеки
Наличност: Предлага се сега в магазините на Ulta, Fred Meyer и HEB, а също и онлайн
Оценка на блога за грим и красота: A+ (просто фантастично като цяло)

Вашият приятелски квартален пристрастен за красота,

Карън


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *