Време е да добавите чувство за забавление към вашата украса

0 Comments

Следният принос е от друг автор.

Добре е да го признаете. Времената, в които живеем, изглеждат доста мрачни идеални сега. По целия свят хората оплакват онези, които са загубили от настоящата пандемия. Легионите много повече се подреждат факта, че са загубили работата си или най -малкото част от доходите си. Всички ни липсват определени хора и места отчаяно. Всички се опитваме да се възползваме максимално от нашите ситуации, като направим най -доброто от домовете си. И докато започваме да виждаме някаква светлина в края на тунела, е безопасно да кажем, че все още можем да очакваме да прекараме много време на закрито за обозримо бъдеще.

Имайки това предвид, сега е най -доброто време да бъдете смели, да поемете рискове и да проучите декора си. За да помислите как можете да накарате интериора си не само да съответства на вашата личност, но и да повдигнете настроението си. Как можете да инжектирате усещане за игривост и забавление във вашия интериорен дизайн и да се уверите, че където и да изглеждате, виждате нещо, което ви кара да се усмихвате?

Имаме няколко предложения …

Помислете много внимателно за използването на цвета си
Може да ви бъде простено, че приемате този цвят = забавление. Но това може да бъде нещо като прекалено опростяване. Много внимателно използваните пръски от цвят могат да добавят усещане за забавление, както и да добавят дълбочина и динамизъм към вашия декор. Твърде много цвят обаче и естетиката ви може да изглежда малко прекалено визуално заета. Това може да създаде разминаващ се вид, който всъщност го прави трудно да се отпуснете. Помислете много внимателно за връзките между цветовете и текстурите във вашата концепция за дизайн.

Добавете съвременен обрат към старата класика
Всеки има различно чувство за забавление. За някои това е смели цветове, примамливи текстури и авангардно обзавеждане. За други това е здравословно усещане за след модерната кривота. Като съвременен завъртане на стандартна класика. Вземете например тези примери за изкуствена таксидермия. Те остават само на идеалната страна на натурализма и са просто смели и достатъчно смели във външния си вид. Има много начини, по които можете да направите това. Удоволствие от експерименти с няколко много внимателно подбрани и стратегически поставени предмети.

Някои хора обичат да събират сувенири за отминали епохи. Те могат да се вписват идеално в съвременни декори предвид идеалното представяне. Използването на елегантно осветление и добавяне на докосвания в стила на индустриален дизайн може да ви даде този реколта-съвременен кръст.

Някой каза ли плакати за движение в рамка?
Кой не обича филми, нали? И ако смятате, че показването на любовта ви към любимите ви кино приключи, когато сте напуснали общежитието в колежа, помислете отново! Може да не ги залепвате към стените си с Tack-It вече, но все пак можете да покажете любовта си към любимите или класиката на детството, които сте открили в зряла възраст на стените си.

Оформянето на вашите плакати за кино може да комбинира усещане за забавление с малко докосване на класа.

Отидете ретро
И накрая, няколко много внимателно избрани винтидж афекти наистина могат да направят вашия естетически поп. От стари винилови записи на стените ви до ретро технологии като старомодно радио или телевизия. Много хора също обичат да създават реколта реклами в пространства като душ кабината или кухнята. Тук наистина няма грешни отговори.

Всяко от горните може да бъде приет в естетиката на вашия дом според вашия вкус. Можете да добавите толкова или толкова малко, колкото искате. Въпреки това, отделянето на време да инжектирате малко забавление във вашата декорация може да ви помогне да се влюбите малко по -дълбоко в дома си … идеално, когато най -много се нуждаете.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *