Честит ден на благодарността! ???

0 Comments

Каква година, знаете ли? Не е ли това за вековете? Възхитен благодарност, приятелю. Нашият празник, като този на много други семейства днес, ще изглежда малко по -различен от обикновено. Днес съм само аз, Ел Хъб, Койкой и Роузи Пози, като останалата част от нашето семейство се присъедини с помощта на FaceTime и увеличение през целия ден. Ние сме абсолютно благословени да имаме технологията, за да направим възможни неща като тази година отдалечен празник.

Изпратихме пакети за грижи със закуски, картички и произведения на изкуството на нашите родители и ние се „мотаем“ с тях в FaceTime, докато те са закусвали на бисквитките и бонбоните без захар, които изпратихме. Онзи ден разговарях с приятел, а тя и нейната мама изпечеха пай заедно по FaceTime … колко готино е това? Въпреки че виртуалните срещи не са същите като възможността да прегръщаме близките си (дори не са близо!), Храната все още ни обединява.

Реклама

Едно от нещата, които се опитвах да покажа на Конър тази година, е, че никога не се губи от това, че е щедър и мисля, че урокът най -накрая се удари вкъщи с голямата кутия на „Персимони“, която ми изпрати преди няколко седмици. Имахме твърде много, за да ядем сами, така че и Конър ги поставихме в кафяви хартиени торбички с бележки и ги доставихме на приятели и съседи. Отначало Конър беше разтревожен, че ще ги дадем и няма да имаме достатъчно за себе си, но аз й казах да не се притесняваме за това, защото вече имахме много повече от достатъчно, а актът на даване ще ни накара по -щастлив. И знаете ли какво? Стана. Проверихме с приятели, които не бяхме виждали от известно време (добре за душата), а някои от нашите приятели бяха любезни, за да изпуснем други екстри, за да се насладим на удоволствие в замяна (включително много повече хурма!).

Дори и да не сте се срещали лично преди, имате виртуално място на нашата маса за благодарност. Разбира се, къщата ни е малко разхвърляна и хаотична … но тя е изпълнена с любов. Изсипах много от него в MBB през последните близо 14 години (!). Много котки бяха? И грим, и глупост, и се надявам, че е нахранил духа ви, както той е нахранил моя.

Реклама

Честит Ден на благодарността, сладко момиче. Благодаря ви, че ме поддържате компания. обичам те. Имайте страхотен ден!

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Вашата приятелска пристрастена към обжалването на квартала,

Карън


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *