Кои са най -добрите парчета технология за домашната сигурност?

0 Comments

Следният принос е от друг автор.

Всяка година в САЩ има над 1,5 милиона кражби, така че не е чудно, че хората са загрижени за безопасността и сигурността на домовете си и непрекъснато търсят начини за подобряването му. Техническите компании също са забелязали този проблем и са поставили много време и пари в разработването на някаква полезна технология, от която всеки, който иска да запази дома си защитен, може да бъде в състояние да се възползва. Прочетете, за да разберете какви са някои от най -добрите и как могат да се използват, така че домът ви да бъде възможно най -безопасен и защитен.

Умни брави

Интелигентните ключалки са фантастични парчета технология, които могат да променят колко безопасен и защитен е вашият имот, и ако търсите някъде да живеете и виждате, че са инсталирани интелигентни ключалки, те дори могат да ви помогнат да решите как да изберете дом ; Те наистина са толкова впечатляващи.

Интелигентните ключалки са електронни устройства, които често са свързани с приложения за смартфони, което ви позволява да имате пълен контрол върху вашите ключалки, независимо къде се случва. Някои се контролират единствено от телефона или други устройства, използващи WiFi, а някои също имат клавиатури. Клавиатурите са полезни, тъй като предполага, че можете да предадете кода на всеки, който се нуждае от него – домашен любимец или приятел, който проверява например вашия имот – или ако забравите телефона си, нямате wifi или батерията ви е изчерпала .

Умни светлини

Ако смятате, че всичко изглежда умно в наши дни, може да сте най -добре – но ако интелигентните устройства са начинът да гарантирате, че домът ви се запазва сигурно, тогава е добре. Вземете например интелигентни светлини. Можете да ги използвате, за да изглежда дома ви, сякаш е зает, възпирайки всеки, който може да помисли да се опита да пробие.

За разлика от по-старите таймери за светлина, които, макар и полезни, биха могли да бъдат открити от евентуални взломи, защото те винаги са влизали и тръгват по едно и също време, можете да поставите умни светлини, които да вървят и изключват в различно време и можете да ги контролирате дистанционно ако предпочиташ.

Моторизирани щори

За пореден път разглеждаме начина, по който технологията може да помогне за възпиране на взлом и за пореден път използваме метода да ги накараме да мислят, Ще искам да проверя със сигурност кога има голям шанс те да бъдат хванати и когато има други, много по -налични имоти, в които могат да пробият вместо това – свойства без някаква технология, свързана с тях, например.

Моторизираните щори, които могат да бъдат зададени на таймер или контролирани чрез приложение, са идеални по тази причина. Когато сте далеч от дома, обикновено ще трябва да изберете дали да оставите щорите си отворени или затворени и нито изглежда особено реалистично. Ако можете да контролирате кога са изтеглени щорите – или завесите, ако решите – ще откриете, че домът ви е много по -сигурен.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *