Закуски за красота: Сайтове на деня, 28 юни

0 Comments

Temptalia
Кристин е жена от Бей Бей, както и един от най -квалифицираните писатели на блогове на очарованието наоколо. Харесвам външния вид, който прави с ярки цветове за грим. Нейният сайт има забързан форум за грим, както и огромен архив от препоръчителни снимки, както и уроци, обхващащи редица забележителни видове грим. Ние сме се мотали няколко пъти, както и тя е толкова великолепна, както и прекрасна лично, колкото и онлайн.

Ейми Кушел булка
Ейми Кушел произвежда персонализирани рокли за сватбени събития на мода, всяка ръка, изработена в нейния салон за булчински козметични салони в Сан Франциско, както и студио в стил. Харесва ми всички стилни и напреднали рокли на Ейми, но нейната рокля Tandie е тази, която използвах в деня на сватбеното ми събитие.

Реклама

Хови Лий
Също така, представяйки района на залива Сан Франциско със стил, Хови Лий има голям избор на чисти, както и напреднали фини бижута. Бизнесът наистина получава цялото нещо в интернет. Техният сайт е добре организиран, както и го прави лесно да се открие идеалното парче. Регистрирам се за техния имейл бюлетин, който излиза за това, когато месец, както и включва информация за продажбата, както и нови съобщения за продукти. Висутката на Hovey Linney е едно от предпочитаните от мен парчета, както и аз го нося практически всеки ден.

Jeanine Payer
Оградените с ръчни гравирани котировки украсяват всички стилни модни бижута на Jeanine Payer. Спестявам за ринга на Олдън. Той носи спазването на цитата на Уолт Уитман: „Най -силните, както и най -сладки мелодии, все още остават да се пеят.“

Източник на хартия
Харесвам Steno, както и жизнената хартия на източника на хартия, печат, както и продукти за резервация на скрап хранят моя вътрешен художник. Те имат голям инвентар. За моето сватбено събитие преди няколко години направих всичките си покани за сватбено събитие от нулата с доставки от източника на хартия.

Ура за уикенда! Всички градушки събота! Тъй като снощи се изчерпах от черешката на коляното на дивана, се хвърлих към филмите, за да видя Wall-E, новият анимационен филм на Pixar-Disney.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Не мога дори да обясня точно колко ми харесва. Аз съм на загуба на думи. Единственото ми оплакване е, че не донесох достатъчно тъкан, но не очаквах да плача толкова, колкото и във филм за роботи. Pixar е толкова далеч пред всички останали, когато се отнася до разказването на истории в дигиталната анимация. Героите, сюжетната линия, невинното усещане за причудливост, методът, който използва музика, както и шумовите ефекти, анимацията, социалният коментар, както и крачката – ми хареса всичко.

Реклама

В момента завършвам втората си чаша кафе, както и чета новините онлайн. Какви са плановете ти за днес?

Вашият приятелски настроен чар на общността,

Карън


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *